tag:blogger.com,1999:blog-9096470672862535925.post4254002629327727358..comments2024-03-27T00:13:26.345+02:00Comments on Μα...γυρεύοντας με την Αλεξάνδρα: Πιροσκί στο φούρνοAlexandrahttp://www.blogger.com/profile/09850178101674459785noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-9096470672862535925.post-6367867835616253672016-11-11T13:17:29.287+02:002016-11-11T13:17:29.287+02:00Τα έκανα χθες , αλλά η ζύμη βγήκε πολύ σφιχτή, πα...Τα έκανα χθες , αλλά η ζύμη βγήκε πολύ σφιχτή, παρόλο που δεν έβαλα όλο το αλεύρι από την αρχή. Μήπως θα έπρεπε να προσθέσουμε λάδι ? Ελευθεριαnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9096470672862535925.post-78996588843841545062015-01-20T21:11:03.316+02:002015-01-20T21:11:03.316+02:00Η ΙΔΕΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ...Η ΙΔΕΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΙΡΟΣΚΙ ΩΡΑΙΟ ΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΞΕΙ Η ΓΕΜΙΣΗ.ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΤΕΧΝΙΚΗ. ΓΩΓΩAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9096470672862535925.post-80514023046647247222014-12-02T14:15:09.294+02:002014-12-02T14:15:09.294+02:00Μπορω να τα φτιαξω κ να τα καταψυξω πριν το ψήσιμο...Μπορω να τα φτιαξω κ να τα καταψυξω πριν το ψήσιμο???Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9096470672862535925.post-89721516598105243822014-05-26T14:09:51.984+03:002014-05-26T14:09:51.984+03:00Γεια σας,θα ηθελα να ρωτησω,μπορω αντι για γαλα να...Γεια σας,θα ηθελα να ρωτησω,μπορω αντι για γαλα να χρησιμοποιησω νερο?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9096470672862535925.post-53423861329447403982014-04-23T00:04:57.832+03:002014-04-23T00:04:57.832+03:00Καλησπέρα και από εμένα
Σήμερα την βρήκα την συντ...Καλησπέρα και από εμένα<br /><br />Σήμερα την βρήκα την συνταγή, σήμερα τα έφτιαξα για να τα κεράσω αύριο που γιορτάζω.<br /><br />Στην αρχή μου βγήκε σφιχτή (απογοήτευση) και να φανταστείς δεν έβαλα όλο το αλεύρι, μόνο 400 γρ., αλλά μάλλον τα υγρά δεν ήταν ανάλογα. Ήθελε 1 1/2 περίπου κούπα γάλα (ανάλογα και την κούπα). Την επόμενη φορά θα ξέρω.<br /><br /> Το φούσκωμα απλά ΑΦΡΟΣ.<br /><br /> Γέμιση: Μοσχαρίσιος κιμάς, καρότο στον ψιλό τρίφτη, κρεμμυδάκι φρέσκο και ξερό, τέλος τυράκι αφού κρύωσε η γέμιση.<br /><br />Και..............αφού ψήθηκαν έγιναν από 2 μπουκίτσες απίστευτες το καθένα.<br />Θα τα κάνω πολύ πιο μεγάλα τις επόμενες φορές (αφού θα υιοθετήσω την συνταγή), γιατί απλά λερώνεις τα δόντια! Χαχαχα!<br /><br />Συγχαρητήρια Αλεξάνδρα μου!!!<br /><br />Υποκλίνομαι...<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03389531380399865575noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9096470672862535925.post-62501012997619424922013-12-18T12:08:14.232+02:002013-12-18T12:08:14.232+02:00Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01373864929299922840noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9096470672862535925.post-44869565344789005962013-12-05T08:50:37.711+02:002013-12-05T08:50:37.711+02:00Εχω την εντυπωση ότι είναι ξεκαθαρο στις φωτογραφί...Εχω την εντυπωση ότι είναι ξεκαθαρο στις φωτογραφίες αλλά να σου το πω κι από δω..<br />Βάζεις γέμιση σε κάθε φυλλαράκι και το διπλώνεις!<br />Μετα κόβεις με το ποτηρι για να το "σφραγίσεις"καλά!!!<br />Καλή επιτυχία αν τα δοκιμάσεις..<br />Είναι ΤΕΛΕΙΑ θα δεις...<br /><br />Φιλάκια πολλά από μένα,<br />Α.Alexandrahttps://www.blogger.com/profile/09850178101674459785noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9096470672862535925.post-76677477681741367892013-12-04T21:21:23.377+02:002013-12-04T21:21:23.377+02:00ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΟΒΕΙΣ ΜΕ Τ...ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΟΒΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΤΥΡΙ ΒΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΠΛΩΝΕΙΣ Η ΒΑΖΕΙΣ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΟΒΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ <br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9096470672862535925.post-91833482491436208092013-10-19T18:23:20.635+03:002013-10-19T18:23:20.635+03:00ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΑ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ.ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡ...ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΑ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ.ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΣΥΝΤΑΓΗAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9096470672862535925.post-53618328461588144542012-10-27T20:39:54.092+03:002012-10-27T20:39:54.092+03:00Καλησπέρα φίλη μου καλή.
Αν δεν σου είναι εύκολο ...Καλησπέρα φίλη μου καλή.<br /><br />Αν δεν σου είναι εύκολο να φτιάξεις τα πιροσκί την ίδια μέρα,ανακάτεψε τα υλικά και βάλε αμέσως το ζυμαράκι σου στο ψυγείο να φουσκώσει εκεί(κρύο φούσκωμα) μέχρι την επόμενη.<br /><br />Συνέχισε τη συνταγή κανονικά.<br /><br />Εύχομαι να σου αρέσουν,αν τελικά τα δοκιμάσεις..<br /><br />Φιλικά,<br />Αλεξάνδρα Alexandrahttps://www.blogger.com/profile/09850178101674459785noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9096470672862535925.post-53205277968106189582012-10-27T20:18:59.124+03:002012-10-27T20:18:59.124+03:00Ή συνταγή φαίνεται εύκολη, μπορώ να φτιάξω την ζύμ...Ή συνταγή φαίνεται εύκολη, μπορώ να φτιάξω την ζύμη απο την προηγούμενη να την βάλω στο ψυγείο και να ολοκληρώσω την εκτέλεση την επόμενη;<br />Επίσης δεν χρειάζεται καθόλου λάδι;<br /><br />Ευχαριστώ εάν ασχοληθείτε μαζί μουAnonymousnoreply@blogger.com