tag:blogger.com,1999:blog-9096470672862535925.post8203668670899661158..comments2024-03-27T00:13:26.345+02:00Comments on Μα...γυρεύοντας με την Αλεξάνδρα: Νηστίσιμη τούρταAlexandrahttp://www.blogger.com/profile/09850178101674459785noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-9096470672862535925.post-61613755721801288142014-12-01T21:19:19.171+02:002014-12-01T21:19:19.171+02:00Γεια σας! Θα ηθελα να ρωτησω, γιατι ενω το σκευος ...Γεια σας! Θα ηθελα να ρωτησω, γιατι ενω το σκευος μου ηταν καινουργιο αντικολλητικο και πολυ καλα βουτηρωμενο μου κολλησε το παντεσπανι και οταν ηθελα να το κοψω στην μεση κοβοτανε πολυ δυσκολα,κολουσε στο μαχαιρι παρολο που ψηθηκε πολυ καλα(καναμε το τεστ με την οδοντογλυφιδα)??Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14521659597931041935noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9096470672862535925.post-68453317037619311232013-05-02T14:53:43.092+03:002013-05-02T14:53:43.092+03:00i geusi tou einai kapos pikri kai periergi ama val...i geusi tou einai kapos pikri kai periergi ama valo kai t ipoloupa ilika tha ftaksei i geusi? t tapsi t boutirosa poli kala<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/05066463385683802309noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9096470672862535925.post-10217642412981304802013-05-02T09:14:46.366+03:002013-05-02T09:14:46.366+03:00Καλημέρα από μένα.
Το ότι το παντεσπάνι σου κόλλη...Καλημέρα από μένα.<br /><br />Το ότι το παντεσπάνι σου κόλλησε σίγουρα δεν οφείλεται στον χρόνο ψησίματος.<br />Μάλλον δεν προετοίμασες καλά τη φόρμα σου(βουτύρωμα ή κάποιο αντικολλητικό χαρτί)<br /><br />Για το χρόνο ψησίματος τώρα,<br />καθε φο΄ρνος σίγουρα ψήνει διαφορετικά και όταν ΄δίνουμε ένα χρόνο αυτός είναι ενδικτικός και μόνο! <br />Το καλύτερο είναι να δοκιμάζεις το εσωτερικό του κέικ με ένα μαχαίρι και όταν βλέπεις ότι είναι ψημένο να το βγάζεις.<br />Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να βρει κανεις το σωστό χρόνο για τη δική του κουζίνα.<br /><br />Αυτά από μένα σου εύχομαι καλή Ανάσταση<br />και ένα όμορφο Πάσχα!<br />Α.Alexandrahttps://www.blogger.com/profile/09850178101674459785noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9096470672862535925.post-55858815442573478092013-05-01T23:55:12.512+03:002013-05-01T23:55:12.512+03:00sta 50 lepta pou to psisa mou kaike kai kollise!!!...sta 50 lepta pou to psisa mou kaike kai kollise!!!!!!!!!!!!!! mipos xreiazetai 15 lepta psisimo?<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/05066463385683802309noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9096470672862535925.post-74703728947554154512012-12-07T20:23:27.886+02:002012-12-07T20:23:27.886+02:00Καλησπέρα καλή μου.
Λυπάμαι που άργησα να δω το σχ...Καλησπέρα καλή μου.<br />Λυπάμαι που άργησα να δω το σχόλιο.<br /><br />Το παντεσπάνι με αντιστάσεις ψήνεται μήπως όμως ο φούρνος είναι λίγο διαφορετικός;<br />Ίσως....<br /><br />Αν δεν έχεις κάνει κάτι αλλο μέχρι τώρα για να το σώσεις και για να μην το πετάξεις,βάλτο πάλι στο φούρνο και ψήσε σε χαμηλή θερμοκρασία όσο ακόμη χρειάζεται μέχρι να βγαίνει καθαρό ενα μαχαιράκι αν το βυθίσεις στο κέντρο.<br />Δεν υπάρχει κάτι άλλο που μπορούμε να κάνουμε...<br /><br />Δυστυχώς:(<br /><br />Ελπίζω να τα καταφέρεις..<br />Καλή συνέχεια..<br />Αλεξ.Alexandrahttps://www.blogger.com/profile/09850178101674459785noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9096470672862535925.post-58203981520069197332012-12-07T17:49:18.580+02:002012-12-07T17:49:18.580+02:00αχ αλεξανδρα σας ζητω βοηθεια εψησα τη βαση σε αντ...αχ αλεξανδρα σας ζητω βοηθεια εψησα τη βαση σε αντισταση πανω κατω και δε ψηθηκε στη μεση πρεπει καπως να το σωσω βοηθησε μεAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9096470672862535925.post-37982185512549267832012-12-07T16:16:34.727+02:002012-12-07T16:16:34.727+02:00την ψηνουμε στους 180 σε αντισταση πανω κατω?την ψηνουμε στους 180 σε αντισταση πανω κατω?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9096470672862535925.post-80593989645941102842012-12-02T19:53:35.559+02:002012-12-02T19:53:35.559+02:00Καλησπέρα καλή μου φίλη.
Εντελώς νηστίσιμη είναι ...Καλησπέρα καλή μου φίλη.<br /><br />Εντελώς νηστίσιμη είναι η φυτική κρέμα σόγιας.<br />Η KRE TORRE,όπως το γράφει άλλωστε και στη συσκευασία της, περιέχει πρωτεΐνες γάλακτος.<br /><br />Καλή συνέχεια<br />ΑλεξάνδραAlexandrahttps://www.blogger.com/profile/09850178101674459785noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9096470672862535925.post-17262597627440127642012-12-02T08:51:29.951+02:002012-12-02T08:51:29.951+02:00η φυτικη σαντιγυ ειναι νηστισιμη? νηστευω και απο ...η φυτικη σαντιγυ ειναι νηστισιμη? νηστευω και απο κρεας και απο γαλα ευχαριστω :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9096470672862535925.post-484893809818340212012-11-21T08:31:27.947+02:002012-11-21T08:31:27.947+02:00Γεια σου Μαρίνα μου.
Ναι μπορεις να κάνεις λευκό τ...Γεια σου Μαρίνα μου.<br />Ναι μπορεις να κάνεις λευκό το παντεσπάνι.<br />Απλά θα χρειαστεί να προσθέσεις λίγο παραπάνω αλεύρι, περίπου 5 κ.σ..<br /><br />Να ξέρεις βέβαια ότι αυτό το παντεσπάνι, επειδή δεν έχει τα κλασικά υλικά,είναι πιο βαρύ από τα παντεσπάνια που εχουμε συνηθίσει.<br /><br />Εύχομαι πάντως αν το δοκιμάσεις να σου αρέσει.<br /><br />Θα περιμένω τις εντυπώσεις σου,<br />ΑλεξάνδραAlexandrahttps://www.blogger.com/profile/09850178101674459785noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9096470672862535925.post-35752591073013291592012-11-20T20:57:49.815+02:002012-11-20T20:57:49.815+02:00Αν δεν ρίξουμε το κακάο, μπορούμε να κάνουμε το πα...Αν δεν ρίξουμε το κακάο, μπορούμε να κάνουμε το παντεσπάνι λευκο;Μαριναnoreply@blogger.com