Print Friendly and PDF

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Χοιρινές μπριζόλες με πιπεριές και ντοματίνια

Fabulous-Fantastisch ή απλά υπέροχο!!!Σε όποια γλώσσα και να το πεις,παραμένει το ίδιο…..

DSCN1916

Υλικά
4 μπριζόλες χοιρινές
2 κόκκινες πιπεριές
2 πράσινες πιπεριές
2 κίτρινες πιπεριές
1 σκελίδα σκόρδο
2 ντομάτες σε ροδέλες ή 1/2 κιλό ντοματίνια κομμένα στη μέση
αλάτι πιπέρι
θυμάρι

για τη σως μουστάρδας
2 κ.σ. μουστάρδα
1/2 κούπας λάδι
χυμό από 3 λεμόνια

Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε τις μπριζόλες και τις βάζουμε με τη σειρά
σε ταψάκι φούρνου.Αλατίζουμε και πασπαλίζουμε με θυμάρι.

DSCN1873

Καθαρίζουμε από τα σπόρια τις πιπεριές και τις κόβουμε
σε λεπτές ροδέλες.Κόβουμε και το σκόρδο σε λεπτά φετάκια
ή το περνάμε από την πρέσα.

DSCN1871

Αραδιάζουμε τις κομμένες πιπεριές και το σκόρδο πάνω στις μπριζόλες
Προσθέτουμε τις ντομάτες ή τα ντοματίνια.

DSCN1874

Βάζουμε σε βαζάκι με καλό κούμπωμα τα υλικά της σως
και τα χτυπάμε καλά.
Περιχύνουμε το φαγητό.

DSCN1878

Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους
200 βαθμούς Κελσίου
για 1 ώρα.Αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και ψήνουμε άλλα 30 λεπτά.

DSCN1920

Πηγή:cook book

1 σχόλιο:

  1. Τέλειο φαγάκι!! Πολύ νόστιμο και εύκολο!!
    Μπράβο !!! =)
    Ζουμερές οι μπιζολίτσες και με τα λαχανικά σούπερ!!

    Ευχαριστώ! =)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...