Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Ντιπάκι με γιαούρτι και πιπεριά Φλωρίνης

Εύκολο, γρήγορο και πρωτότυπο,νόστιμο,
ελαφρύ και χορταστικό!

  0

Υλικά
1 πιπεριά Φλωρίνης ψημένη, σπιτική ή από βάζο
2 σκελίδες σκόρδο
2κ.σ. ελαιόλαδο
1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό αλάτι

Εκτέλεση
Πολτοποιούμε στο multi όλα μαζί τα υλικά,διορθώνουμε το αλάτι
και έτσι έχουμε μια πικάντικη και νόστιμη πάστα.Την αλείφουμε σε φέτες φρυγανισμένου ψωμιού,προσθέτοντας και μια φέτα ζαμπόν με λίγα λιπαρά.

Η συνταγή είναι από ένθετο εφημερίδας και όταν τη δοκίμασα ενθουσιάστηκα!!!

SV107446

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου