Κάνε όρεξη!!!
Υλικά
μανιτάρια πόρτο μπέλο
χυμό λεμόνι
ελαιόλαδο
κονκασέ
πράσινη πιπεριά σε ροδέλες
ελιές σε φέτες
αλάτι,πιπέρι,ρίγανη
αλλαντικά της επιλογής μας λεπτοκομμένα
κίτρινα τυριά τριμμένα
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και αφαιρούμε το κοτσάνι από τα μανιτάρια.
Τα βάζουμε σε μπολ και τα περιχύνουμε με χυμό από λεμόνι και ελάχιστο
ελαιόλαδο.Ανακατεύουμε καλά.
Αραδιάζουμε τα μανιτάρια σε λαδωμένο PYREX.
Βάζουμε μια κουταλιά κον κασέ σε κάθε μανιτάρι.Πασπαλίζουμε με αλάτι,
πιπέρι και λίγη καλή ρίγανη.
Προσθέτουμε πιπεριές,ελιές και αλλαντικά.
Ρίχνουμε μια κουταλιά σούπας ελαιόλαδο σε κάθε μανιτάρι.
Τελειώνουμε σκεπάζοντας με τυρί.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς C σε προθερμασμένο φούρνο με αντιστάσεις
πάνω κάτω,στην πρώτη από κάτω θέση του φούρνου,για περίπου 20 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου