Ένα απίθανο finger food!!!
Υλικά
1 φύλλο σφολιάτας
διάφορα κίτρινα τυριά τριμμένα (γκούντα,τσένταρ,καπνιστό κ.α.)
1/2 κρεμμυδιού ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
Ανοίγουμε τη σφολιάτα και την κόβουμε σταυρωτά στα 4.
Απλώνουμε τα τυριά πάνω στο κάθε κομμάτι.
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι.
Το απλώνουμε και αυτό πάνω από το τυρί.
Φροντίζουμε τόσο το τυρί όσο και το κρεμμύδι να
φτάνουν μέχρι τις άκρες των κομματιών.
Διπλώνουμε το κάθε κομμάτι και από τις δυο μεριές
προς το κέντρο 2 φορές.
Πιέζουμε ελαφρά να ενωθούν οι 2 πλευρές.
Με κοφτερό μαχαίρι κόβουμε κομμάτια περίπου
ενάμιση εκ.
Αραδιάζουμε σε ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο
φούρνο στους 200 βαθμούς για περίπου 30 λεπτά ή
μέχρι να ροδίσουν.
Συνοδέψτε τα με κρύα μπίρα ή κρασί της αρεσκείας σας και
απολαύστε την υπέροχη γεύση τους!!!
Υλικά
1 φύλλο σφολιάτας
διάφορα κίτρινα τυριά τριμμένα (γκούντα,τσένταρ,καπνιστό κ.α.)
1/2 κρεμμυδιού ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
Ανοίγουμε τη σφολιάτα και την κόβουμε σταυρωτά στα 4.
Απλώνουμε τα τυριά πάνω στο κάθε κομμάτι.
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι.
Το απλώνουμε και αυτό πάνω από το τυρί.
Φροντίζουμε τόσο το τυρί όσο και το κρεμμύδι να
φτάνουν μέχρι τις άκρες των κομματιών.
Διπλώνουμε το κάθε κομμάτι και από τις δυο μεριές
προς το κέντρο 2 φορές.
Πιέζουμε ελαφρά να ενωθούν οι 2 πλευρές.
Με κοφτερό μαχαίρι κόβουμε κομμάτια περίπου
ενάμιση εκ.
Αραδιάζουμε σε ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο
φούρνο στους 200 βαθμούς για περίπου 30 λεπτά ή
μέχρι να ροδίσουν.
Συνοδέψτε τα με κρύα μπίρα ή κρασί της αρεσκείας σας και
απολαύστε την υπέροχη γεύση τους!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου