Δύσκολο να το πεις,εύκολο να το
φας…
Υλικά
1 μπακέτα Γαλλική ή ό,τι ψωμάκι έχετε σπίτι
λάδι
σκόρδο περασμένο στην πρέσα (όσο θέλουμε)
ελιές σε φετάκια
ρίγανη
μπόλικο τυρί τριμμένο(προτιμήστε ποικιλία τυριών για πιο
πικάντικο αποτέλεσμα)
Εκτέλεση
Παίρνουμε το ψωμάκι μας και το κόβουμε κάθετα στη μέση.
Περνάμε το σκόρδο που θα χρησιμοποιήσουμε
από την πρέσα και το βάζουμε σε μπολ με αρκετό
λαδάκι.
Με πινελάκι λαδώνουμε τα ψωμάκια μας καλά.
Πασπαλίζουμε με ρίγανη και απλώνουμε επάνω
τις ελιές.Βάζουμε όσες ελιές θέλουμε,περισσότερες
ή λιγότερες,ανάλογα με το γούστο μας.
Αν δεν μας αρέσουν οι ελιές,μπορούμε να τις παραλείψουμε.
Τελειώνουμε πασπαλίζοντας με μπόλικα τυριά.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς,μέχρι να ροδίσει
ελαφρά το τυράκι μας.
Όταν βγάλουμε το ψωμί από το φούρνο,το κόβουμε διαγώνια σε φετάκια.
Σερβίρουμε αμέσως!!!
Υλικά
1 μπακέτα Γαλλική ή ό,τι ψωμάκι έχετε σπίτι
λάδι
σκόρδο περασμένο στην πρέσα (όσο θέλουμε)
ελιές σε φετάκια
ρίγανη
μπόλικο τυρί τριμμένο(προτιμήστε ποικιλία τυριών για πιο
πικάντικο αποτέλεσμα)
Εκτέλεση
Παίρνουμε το ψωμάκι μας και το κόβουμε κάθετα στη μέση.
Περνάμε το σκόρδο που θα χρησιμοποιήσουμε
από την πρέσα και το βάζουμε σε μπολ με αρκετό
λαδάκι.
Με πινελάκι λαδώνουμε τα ψωμάκια μας καλά.
Πασπαλίζουμε με ρίγανη και απλώνουμε επάνω
τις ελιές.Βάζουμε όσες ελιές θέλουμε,περισσότερες
ή λιγότερες,ανάλογα με το γούστο μας.
Αν δεν μας αρέσουν οι ελιές,μπορούμε να τις παραλείψουμε.
Τελειώνουμε πασπαλίζοντας με μπόλικα τυριά.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς,μέχρι να ροδίσει
ελαφρά το τυράκι μας.
Όταν βγάλουμε το ψωμί από το φούρνο,το κόβουμε διαγώνια σε φετάκια.
Σερβίρουμε αμέσως!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου