Εύκολα,πεντανόστιμα,ατομικά
γλυκάκια για γιορτές,
γενέθλια ή για εκείνες τις ξαφνικές υπογλυκεμίες…
Υλικά
1 1/2 κούπας ζάχαρη
1 1/2 κούπας νερό
375 γρ. κουβερτούρα
2 κ.σ. βούτυρο
3 πακέτα μπισκότα ΜΙΡΑΝΤΑ (διπλά)
ινδοκάρυδο
Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά για το μείγμα της σοκολάτας σε κατσαρολάκι
και τα ζεσταίνουμε πολύ καλά μέχρι να ενωθούν.
Αδειάζουμε το μείγμα σε ευρύχωρο σκεύος και προσθέτουμε μέσα
τα μπισκότα.Ανακατεύουμε να καλυφθούν καλά.
Ενώνουμε τα μπισκοτάκια ανά 2.
Τα περνάμε από το ινδοκάρυδο να καλυφθούν.
Αραδιάζουμε σε πιάτο και τα βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσουν καλά.
ΣΗΜ:Τα υλικά της συνταγής δίνουν πάρα πολλά κομμάτια γι’αυτό και ανάλογα
με τη περίπτωση μειώστε τα στο μισό.
Το γλάσο της σοκολότας μπορείτε να το χρησιμοποιήσεται και σαν επικάλυψη
σε κέικ.
γενέθλια ή για εκείνες τις ξαφνικές υπογλυκεμίες…
Υλικά
1 1/2 κούπας ζάχαρη
1 1/2 κούπας νερό
375 γρ. κουβερτούρα
2 κ.σ. βούτυρο
3 πακέτα μπισκότα ΜΙΡΑΝΤΑ (διπλά)
ινδοκάρυδο
Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά για το μείγμα της σοκολάτας σε κατσαρολάκι
και τα ζεσταίνουμε πολύ καλά μέχρι να ενωθούν.
Αδειάζουμε το μείγμα σε ευρύχωρο σκεύος και προσθέτουμε μέσα
τα μπισκότα.Ανακατεύουμε να καλυφθούν καλά.
Ενώνουμε τα μπισκοτάκια ανά 2.
Τα περνάμε από το ινδοκάρυδο να καλυφθούν.
Αραδιάζουμε σε πιάτο και τα βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσουν καλά.
ΣΗΜ:Τα υλικά της συνταγής δίνουν πάρα πολλά κομμάτια γι’αυτό και ανάλογα
με τη περίπτωση μειώστε τα στο μισό.
Το γλάσο της σοκολότας μπορείτε να το χρησιμοποιήσεται και σαν επικάλυψη
σε κέικ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου