Εύκολο, νόστιμο και με ελάχιστες θερμίδες,
θα σας κάνει να το λατρέψετε!
Yλικά
για τη βάση
1 1/3 κούπας πτι μπερ αλεσμένα
1/4 κούπας ζάχαρη άχνη
1/4 κούπας βούτυρο
για την κρέμα
1 πουτίγκα στιγμής με γεύση βανίλια
2 γιαουρτάκια 2%
200gr. κριμ τσιζ light
σάλτσα φράουλα σαντιγύ και αμυγδαλάκι φιλέ (προαιρετικά)
Εκτέλεση
Χτυπάμε στο μούλτι όλα τα υλικά για τη βάση και τα αδειάζουμε
σε μια κουμπωτή φόρμα ή σε τσέρκι. Στρώνουμε καλά το μείγμα και
σχηματίζουμε τη βάση.
Χτυπάμε και πάλι όλα τα υλικά για την κρέμα στο μούλτι
και αδειάζουμε πάνω στη βάση. Τελειώνουμε με τη σάλτσα φράουλας.
Βάζουμε στο ψυγείο.
Όταν ξεφορμάρουμε το τσιζ κέικ στολίζουμε με σαντιγί και αμυγδαλάκι,
αν θέλουμε.
θα σας κάνει να το λατρέψετε!
Yλικά
για τη βάση
1 1/3 κούπας πτι μπερ αλεσμένα
1/4 κούπας ζάχαρη άχνη
1/4 κούπας βούτυρο
για την κρέμα
1 πουτίγκα στιγμής με γεύση βανίλια
2 γιαουρτάκια 2%
200gr. κριμ τσιζ light
σάλτσα φράουλα σαντιγύ και αμυγδαλάκι φιλέ (προαιρετικά)
Εκτέλεση
Χτυπάμε στο μούλτι όλα τα υλικά για τη βάση και τα αδειάζουμε
σε μια κουμπωτή φόρμα ή σε τσέρκι. Στρώνουμε καλά το μείγμα και
σχηματίζουμε τη βάση.
Χτυπάμε και πάλι όλα τα υλικά για την κρέμα στο μούλτι
και αδειάζουμε πάνω στη βάση. Τελειώνουμε με τη σάλτσα φράουλας.
Βάζουμε στο ψυγείο.
Όταν ξεφορμάρουμε το τσιζ κέικ στολίζουμε με σαντιγί και αμυγδαλάκι,
αν θέλουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου