Master or
Top?
Υλικά
μαρουλάκι λεπτοκομμένο
αγγουράκι σε κυβάκια
ντομάτα σε μκρές φέτες
ζαμπόν της επιλογής μας σε κύβους
edam σε κύβους ή τριμμένο
αβγά βρασμένα
για το dressing
μαγιονέζα
κέτσαπ
Εκτέλεση
Στην πιατέλα που θα σερβίρουμε βάζουμε με τη σειρά
το μαρούλι,
τους κύβους του αγγουριού με την ντομάτα,
τα αβγά,το ζαμπόν και το τυρί.
Σε μπολ ανακατεύουμε μαγιονέζα με λίγη κέτσαπ,ίσα να
πάρει η μαγιονέζα μας ένα ροζ χρώμα.
Απλώνουμε πάνω στη σαλάτα,στολίζουμε όπως μας αρέσει και σερβίρουμε.
Υλικά
μαρουλάκι λεπτοκομμένο
αγγουράκι σε κυβάκια
ντομάτα σε μκρές φέτες
ζαμπόν της επιλογής μας σε κύβους
edam σε κύβους ή τριμμένο
αβγά βρασμένα
για το dressing
μαγιονέζα
κέτσαπ
Εκτέλεση
Στην πιατέλα που θα σερβίρουμε βάζουμε με τη σειρά
το μαρούλι,
τους κύβους του αγγουριού με την ντομάτα,
τα αβγά,το ζαμπόν και το τυρί.
Σε μπολ ανακατεύουμε μαγιονέζα με λίγη κέτσαπ,ίσα να
πάρει η μαγιονέζα μας ένα ροζ χρώμα.
Απλώνουμε πάνω στη σαλάτα,στολίζουμε όπως μας αρέσει και σερβίρουμε.
Τέλεια!!! Έψαχνα καιρό να βρω μια ωραία συνταγή για σαλάτα του chef κι επιτέλους την βρήκα. Έγινε υπέροχη. Σας ευχαριστώ!!
ΑπάντησηΔιαγραφή