Για τον καφέ και όχι
μόνο…
Υλικά
1 1/8 κούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1/2 κ.γ. σόδα
1/2 κούπας βούτυρο soft
1/2 κούπας λευκή ζάχαρη
1/2 κούπας καστανή ζάχαρη
1 αβγό
λίγη βανίλια
1/4 κ.γ. αλάτι
1 κούπα ψηφίδες σοκολάτας
1 κούπα κομμένα αποξηραμένα βερίκοκα
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε σε μπολ το αλεύρι με τη σόδα και αφήνουμε στην άκρη.
Σε άλλο μπολ χτυπάμε τις ζάχαρες και το βούτυρο να αφρατέψουν.
Προσθέτουμε το αβγό,τη βανίλια και το αλάτι.
Ρίχνουμε μέσα και το μείγμα αλεύρι-σόδα.
Προσθέτουμε τις ψηφίδες και τα βερίκοκα.
Με κουτάλι βάζουμε τα μπισκότα στο ταψί.Ψήνουμε για 15 λεπτά περίπου σε προθερμασμένο
στους 190 βαθμού Κελσίου φούρνο.
Αφήνουμε να κρυώσουν 5 λεπτά.Μεταφέρουμε σε σχάρα για να κρυώσουν τελείως.
Υλικά
1 1/8 κούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1/2 κ.γ. σόδα
1/2 κούπας βούτυρο soft
1/2 κούπας λευκή ζάχαρη
1/2 κούπας καστανή ζάχαρη
1 αβγό
λίγη βανίλια
1/4 κ.γ. αλάτι
1 κούπα ψηφίδες σοκολάτας
1 κούπα κομμένα αποξηραμένα βερίκοκα
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε σε μπολ το αλεύρι με τη σόδα και αφήνουμε στην άκρη.
Σε άλλο μπολ χτυπάμε τις ζάχαρες και το βούτυρο να αφρατέψουν.
Προσθέτουμε το αβγό,τη βανίλια και το αλάτι.
Ρίχνουμε μέσα και το μείγμα αλεύρι-σόδα.
Προσθέτουμε τις ψηφίδες και τα βερίκοκα.
Με κουτάλι βάζουμε τα μπισκότα στο ταψί.Ψήνουμε για 15 λεπτά περίπου σε προθερμασμένο
στους 190 βαθμού Κελσίου φούρνο.
Αφήνουμε να κρυώσουν 5 λεπτά.Μεταφέρουμε σε σχάρα για να κρυώσουν τελείως.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου