Υποκλιθείτε στη νοστιμιά της
απλότητας!!!
Υλικά
φιλέτο πέρκας
λευκό κρασί
αλεύρι
αβγό
φρυγανιά ανακατεμένη με λίγο σουσάμι
αλάτι,πιπέρι
λάδι για το τηγάνισμα
για τη σως
2 κουταλιές μαγιονέζα
1 κουταλιά μουστάρδα
Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε τα φιλέτα μας και αλατοπιπερώνουμε.
Κόβουμε σε κομμάτια.
Περνάμε τα κομμάτια από το κρασί και
στη συνέχεια από το αλεύρι,το αβγό και την ανακατεμένη
με σουσάμι φρυγανιά.
Αραδιάζουμε σε πιάτο και βάζουμε στο ψυγείο για μισή
ώρα να σφίξει το πανάρισμα.
Τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν όμορφα και από τις δύο μεριές.
Ετοιμάζουμε τη σως ανακατεύοντας σε μπολ τα 2 υλικά.
Σερβίρουμε.
Πηγή:20 μαμάδες,10 σεφ κι εγώ.
Υλικά
φιλέτο πέρκας
λευκό κρασί
αλεύρι
αβγό
φρυγανιά ανακατεμένη με λίγο σουσάμι
αλάτι,πιπέρι
λάδι για το τηγάνισμα
για τη σως
2 κουταλιές μαγιονέζα
1 κουταλιά μουστάρδα
Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε τα φιλέτα μας και αλατοπιπερώνουμε.
Κόβουμε σε κομμάτια.
Περνάμε τα κομμάτια από το κρασί και
στη συνέχεια από το αλεύρι,το αβγό και την ανακατεμένη
με σουσάμι φρυγανιά.
Αραδιάζουμε σε πιάτο και βάζουμε στο ψυγείο για μισή
ώρα να σφίξει το πανάρισμα.
Τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν όμορφα και από τις δύο μεριές.
Ετοιμάζουμε τη σως ανακατεύοντας σε μπολ τα 2 υλικά.
Σερβίρουμε.
Πηγή:20 μαμάδες,10 σεφ κι εγώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου