Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Fish sticks με πέρκα

Υποκλιθείτε στη νοστιμιά της απλότητας!!!

Συνταγές..19

Υλικά
φιλέτο πέρκας
λευκό κρασί
αλεύρι
αβγό
φρυγανιά ανακατεμένη με λίγο σουσάμι
αλάτι,πιπέρι

λάδι για το τηγάνισμα

για τη σως
2 κουταλιές μαγιονέζα
1 κουταλιά μουστάρδα

Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε τα φιλέτα μας και αλατοπιπερώνουμε.

DSCN5070

Κόβουμε σε κομμάτια.

DSCN5071

Περνάμε τα κομμάτια από το κρασί και

DSCN5073

στη συνέχεια από το αλεύρι,το αβγό και την ανακατεμένη
με σουσάμι φρυγανιά.

DSCN5074

DSCN5075

DSCN5076

Αραδιάζουμε σε πιάτο και βάζουμε στο ψυγείο για μισή
ώρα να σφίξει το πανάρισμα.

DSCN5078

Τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν όμορφα και από τις δύο μεριές.

DSCN5082

Ετοιμάζουμε τη σως ανακατεύοντας σε μπολ τα 2 υλικά.

DSCN5080

Σερβίρουμε.

DSCN5086

Πηγή:20 μαμάδες,10 σεφ κι εγώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου