Τόσο αφράτα και τόσο
σοκολατένια,σίγουρα
θα σας ενθουσιάσουν!!!
Υλικά
80 γρ. βούτυρο μαλακό (σε θερμοκρασία δωματίου)
75 γρ. nutella
2 κ.σ. ζάχαρη
2 κ.σ. κακάο
2 αβγά
1 κ.γ. baking powder
125 γρ. αλεύρι
Εκτέλεση
Σε μπολ ανακατεύουμε τα αβγά με τη ζάχαρη.
Προσθέτουμε το βούτυρο και το κακάο και ανακατεύουμε πάλι.
Ρίχνουμε στο μείγμα και τη nutella.
Τέλος ρίχνουμε το baking και το αλεύρι και τα εσωματώνουμε στο μείγμα.
Βάζουμε το μπολ με το μείγμα στο ψυγείο να σφίξει,περίπου 20 λεπτά.
Με τη βοήθεια ενός κουταλιού βάζουμε κομμάτια ζύμης μέσα σε
αντικολλητικό ταψάκι.Γίνονται 15 μπισκότα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για περίπου 15 λεπτά.
θα σας ενθουσιάσουν!!!
Υλικά
80 γρ. βούτυρο μαλακό (σε θερμοκρασία δωματίου)
75 γρ. nutella
2 κ.σ. ζάχαρη
2 κ.σ. κακάο
2 αβγά
1 κ.γ. baking powder
125 γρ. αλεύρι
Εκτέλεση
Σε μπολ ανακατεύουμε τα αβγά με τη ζάχαρη.
Προσθέτουμε το βούτυρο και το κακάο και ανακατεύουμε πάλι.
Ρίχνουμε στο μείγμα και τη nutella.
Τέλος ρίχνουμε το baking και το αλεύρι και τα εσωματώνουμε στο μείγμα.
Βάζουμε το μπολ με το μείγμα στο ψυγείο να σφίξει,περίπου 20 λεπτά.
Με τη βοήθεια ενός κουταλιού βάζουμε κομμάτια ζύμης μέσα σε
αντικολλητικό ταψάκι.Γίνονται 15 μπισκότα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για περίπου 15 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου