Απλό,δροσερό,ελαφρύ!!!
Υλικά
1 φακελάκι άνθος αραβοσίτου ΓΙΩΤΗΣ με γεύση φράουλα
1 φάκελο φρουί ζελέ φράουλας
1 φάκελο σαντιγί Garni με γεύση βανίλιας
σιρόπι φράουλας για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε το ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας(αν θέλουμε
προσθέτουμε επιπλέον ζάχαρη,γιατί το τελικό αποτέλεσμα είναι σχετικά άγλυκο!).
Αφήνουμε το ζελέ να σταθεί μέχρι να αρχίσει να πήζει.
Βράζουμε και την κρέμα σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και
την αφήνουμε να σταθεί και να κρυώσει σκεπάζοντάς την με διάφανη
μεμβράνη που να ακουμπάει κατευθείαν στην επιφάνεια της.
Φτιάχνουμε με το Garni,πάλι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας,
τη σαντιγί.Ενώνουμε τα 3 μείγματα ανακατεύοντας απαλά.
Αδειάζουμε το μείγμα σε μπολ ή ποτήρια και το βάζουμε στο ψυγείο.
Αφήσουμε να σταθεί για τουλάχιστον 4 ώρες.
Σερβίρουμε περιχύνοντας με λίγο σιρόπι φράουλας.
Συνταγή της ΓΙΩΤΗΣ.
Ελαφρύ και άκρως αρωματικό γλυκό! Η παρουσίασή σου είναι εκπληκτική!
ΑπάντησηΔιαγραφή