Επικίνδυνα νόστιμο!!!
Υλικά
1/2 κιλό κανταΐφι
600 – 700 γρ. κασέρι τριμμένο ή καλύτερα κομμένο σε μικρούς κύβους
100 γρ. βούτυρο λιωμένο
Εκτέλεση
Ξαίνουμε το κανταΐφι και σχηματίζουμε λουρίδες.
Βάζουμε μέσα μερικούς κύβους κασέρι στην άκρη και τυλίγουμε σφιχτά.
Αραδιάζουμε σε ταψί.
Ρίχνουμε από πάνω το λιωμένο βούτυρο και ψήνουμε στους 175 βαθμούς
για 15-20 λεπτά.
Σερβίρουμε.
Συνταγή από τη φίλη μου Σοφία.
το λατρεύω αυτό το μεζεδάκι!! το κάνω συνέχεια γαι γιορτινούς μπουφέδες ειτε γεμιστό με τυριά ειτε με αλλαντικά μαζί είτε κοτόπουλο ! Δοκιμάστε να χτυπήσετε αυγά με γάλα να το περιχύσετε από πάνω, σκεπάστε με μεμβράνη αφήστε 2 ώρες να φουσκώσει και έπειτα ψήστε το.... ειναι σουπερ!
ΑπάντησηΔιαγραφή