Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Αλμυρά κανταϊφάκια

Επικίνδυνα νόστιμο!!!

DSC_0010

Υλικά
1/2 κιλό κανταΐφι
600 – 700 γρ. κασέρι τριμμένο ή καλύτερα κομμένο σε μικρούς κύβους
100 γρ. βούτυρο λιωμένο


Εκτέλεση
Ξαίνουμε το κανταΐφι  και σχηματίζουμε λουρίδες.

DSC_0001

Βάζουμε μέσα μερικούς κύβους κασέρι στην άκρη και τυλίγουμε σφιχτά.

DSC_0002

Αραδιάζουμε σε ταψί.

DSC_0003

Ρίχνουμε από πάνω το λιωμένο βούτυρο και ψήνουμε στους 175 βαθμούς
για 15-20 λεπτά.

DSC_0004

Σερβίρουμε.

DSC_0011

Συνταγή από τη φίλη μου Σοφία.

1 σχόλιο:

  1. το λατρεύω αυτό το μεζεδάκι!! το κάνω συνέχεια γαι γιορτινούς μπουφέδες ειτε γεμιστό με τυριά ειτε με αλλαντικά μαζί είτε κοτόπουλο ! Δοκιμάστε να χτυπήσετε αυγά με γάλα να το περιχύσετε από πάνω, σκεπάστε με μεμβράνη αφήστε 2 ώρες να φουσκώσει και έπειτα ψήστε το.... ειναι σουπερ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή