Ο νόστιμος
μύκητας!
Υλικά
μανιτάρια λευκά σε φέτες
ελαιόλαδο
ρίγανη
αλάτι,πιπέρι
λαδολέμονο χτυπημένο για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και κόβουμε σε φέτες τα μανιτάρια.Βάζουμε σε μπολ.
Περιχύνουμε με ελάχιστο ελαιόλαδο,αλάτι και πιπέρι.
Ανακατεύουμε καλά με το χέρι μας και αφήνουμε να σταθούν
για 30 λεπτά με 1 ώρα.
Αραδιάζουμε τα μανιτάρια σε τηγάνι-σχάρα ή αν δεν έχουμε σε τηγάνι και σοτάρουμε μέχρι
να πάρουν ελαφρώς χρώμα.
Περιχύνουμε με λαδολέμονο και ρίγανη.
ΣΗΜ:Με τον τρόπο αυτό μπορούμε να ετοιμάσουμε τα μανιτάρια και να τα ψήσουμε
σε σχάρα με κάρβουνα.
”Δεν υπάρχουν!”
Υλικά
μανιτάρια λευκά σε φέτες
ελαιόλαδο
ρίγανη
αλάτι,πιπέρι
λαδολέμονο χτυπημένο για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και κόβουμε σε φέτες τα μανιτάρια.Βάζουμε σε μπολ.
Περιχύνουμε με ελάχιστο ελαιόλαδο,αλάτι και πιπέρι.
Ανακατεύουμε καλά με το χέρι μας και αφήνουμε να σταθούν
για 30 λεπτά με 1 ώρα.
Αραδιάζουμε τα μανιτάρια σε τηγάνι-σχάρα ή αν δεν έχουμε σε τηγάνι και σοτάρουμε μέχρι
να πάρουν ελαφρώς χρώμα.
Περιχύνουμε με λαδολέμονο και ρίγανη.
ΣΗΜ:Με τον τρόπο αυτό μπορούμε να ετοιμάσουμε τα μανιτάρια και να τα ψήσουμε
σε σχάρα με κάρβουνα.
”Δεν υπάρχουν!”
Xωρίς να προσβαλω κανεναν νομιζω οτι μονο τα πλευρωτους κανουν για σχαρα τα υπολοιπα ειναι απλως μανιταρια...ειδικα τα λευκα που ειναι και αγευστα!! νικος
ΑπάντησηΔιαγραφή