Eύκολη λύση για όλες
τις ώρες….
Υλικά
6 φύλλα κρούστας
για τη γέμιση
1/2 κούπας λάδι
1 κούπα γάλα
5 αβγά
1/2 κ.γ.μπέικιν πάουντερ
400 γρ. κασέρι της επιλογής σας(κατά προτίμηση πικάντικο)
για το άλειμμα
ανακατεύουμε 2-3 κουταλιές λάδι με 2-3 κουταλιές γάλα
Εκτέλεση
Ακακατεύουμε όλα τα υλικά της γέμισης μαζί σε ένα μπολ.
Στρώνουμε σε βουτυρωμένο ταψί (37x26)ένα φύλλο σουρώνοντάς το.
Ρίχνουμε το 1/5 της γέμισης.
Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία μέχρι να τελειώσουν τα φύλλα και η γέμιση.
Τελειώνουμε με φύλλο που το αλείφουμε με το μείγμα λαδιού-γάλακτος.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180-200 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.
Υλικά
6 φύλλα κρούστας
για τη γέμιση
1/2 κούπας λάδι
1 κούπα γάλα
5 αβγά
1/2 κ.γ.μπέικιν πάουντερ
400 γρ. κασέρι της επιλογής σας(κατά προτίμηση πικάντικο)
για το άλειμμα
ανακατεύουμε 2-3 κουταλιές λάδι με 2-3 κουταλιές γάλα
Εκτέλεση
Ακακατεύουμε όλα τα υλικά της γέμισης μαζί σε ένα μπολ.
Στρώνουμε σε βουτυρωμένο ταψί (37x26)ένα φύλλο σουρώνοντάς το.
Ρίχνουμε το 1/5 της γέμισης.
Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία μέχρι να τελειώσουν τα φύλλα και η γέμιση.
Τελειώνουμε με φύλλο που το αλείφουμε με το μείγμα λαδιού-γάλακτος.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180-200 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου