Εύκολη παρασκευή με
υπέροχο
πραγματικά αποτέλεσμα!!!
Υλικά
500 gr.αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
250 gr. μαργαρίνη
4 αβγά
250 ml. γάλα με χαμηλά λιπαρά
5-6 φέτες σαλάμι μπίρας
1 1/4 κούπας φέτα τριμμένη
λίγο αλάτι
Εκτέλεση
Χτυπάμε τη μαργαρίνη να αφρατέψει καλά και
προσθέτουμε ένα ένα τα αβγά.
Συνεχίζοντας το χτύπημα ρίχνουμε το γάλα.
Χτυπάμε για λίγο ακόμη(με προσοχή γιατί πιτσιλάει)και
σταματάμε το μίξερ.
Κόβουμε σε τετράγωνα κομματάκια το σαλάμι και
το αλευρώνουμε με λίγο αλεύρι.
Το προσθέτουμε στο μείγμα μαζί με τη φέτα.
Ρίχνουμε σιγά σιγά το αλεύρι και ανακατεύουμε με σπάτουλα
να ενωθούν πολύ καλά τα υλικά μας.
Βουτυρώνουμε πολύ καλά μια φόρμα και αδειάζουμε το κέικ.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς
για περίπου μία ώρα.
Βγάζουμε από το φούρνο και αφήνουμε να σταθεί για 10 λεπτά.
Αναποδογυρίζουμε σε σχάρα και αφήνουμε να κρυώσει καλά.
Στολίζουμε με φέτες από σαλάμι και σερβίρουμε.
πραγματικά αποτέλεσμα!!!
Υλικά
500 gr.αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
250 gr. μαργαρίνη
4 αβγά
250 ml. γάλα με χαμηλά λιπαρά
5-6 φέτες σαλάμι μπίρας
1 1/4 κούπας φέτα τριμμένη
λίγο αλάτι
Εκτέλεση
Χτυπάμε τη μαργαρίνη να αφρατέψει καλά και
προσθέτουμε ένα ένα τα αβγά.
Συνεχίζοντας το χτύπημα ρίχνουμε το γάλα.
Χτυπάμε για λίγο ακόμη(με προσοχή γιατί πιτσιλάει)και
σταματάμε το μίξερ.
Κόβουμε σε τετράγωνα κομματάκια το σαλάμι και
το αλευρώνουμε με λίγο αλεύρι.
Το προσθέτουμε στο μείγμα μαζί με τη φέτα.
Ρίχνουμε σιγά σιγά το αλεύρι και ανακατεύουμε με σπάτουλα
να ενωθούν πολύ καλά τα υλικά μας.
Βουτυρώνουμε πολύ καλά μια φόρμα και αδειάζουμε το κέικ.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς
για περίπου μία ώρα.
Βγάζουμε από το φούρνο και αφήνουμε να σταθεί για 10 λεπτά.
Αναποδογυρίζουμε σε σχάρα και αφήνουμε να κρυώσει καλά.
Στολίζουμε με φέτες από σαλάμι και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου