Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Ντιπ ή σαλάτα με φέτα και ντομάτα


Κι έτσι κι αλλιώς…
DSCN9997

Υλικά
430 γρ. ντοματάκι ψιλοκομμένο(κον-κασέ)
1/4 κούπας κρεμμύδι κομμένο
2 σκέλίδες σκόρδο στην πρέσα
1/4 κούπας κομμένο μαϊντανό ή βασιλικό
2 κ.γ. πάπρικα
1 κ.γ. ζάχαρη
1 κ.σ. φρέσκος χυμός λεμονιού
1/2 κ.γ. πιπέρι
1/4 κούπας ελαιόλαδο
2 κούπες φέτα


Εκτέλεση
Βάζουμε στο multi όλα μαζί τα υλικά εκτός από τη φέτα και
χτυπάμε για λίγο.

DSCN9957

Προσθέτουμε και τη φέτα και συνεχίζουμε να χτυπάμε μέχρι να
πάρουμε μια όμορφη πάστα.

DSCN9958

Βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει και το σερβίρουμε είτε σαν
σαλάτα είτε σαν dip με κρακεράκια,κριτσίνια,παξιμαδάκια,
φρυγανισμένες φέτες ψωμιού ή ψημένες πιτούλες από σουβλάκι.

DSCN9996

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου