Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Πιτάκια με μοτσαρέλα,φέτα και ντομάτα

Αποκλείετε να σταματήσετε στο ένα…
SV102625

Υλικά
1 φύλλο έτοιμη ζύμη κουρού
1 μπαλάκι μοτσαρέλα
100 γρ. φέτα
1 μέτρια ντοματούλα
2-3 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι

ελαιόλαδο για το άλειμμα
Εκτέλεση
Ανοίγουμε το φύλλο μπροστά μας και το χωρίζουμε
στα τρία οριζόντια και κάθετα.

SV102608

Κόβουμε την ντομάτα σε καρεδάκια και την βάζουμε σε μπολ.

SV102605

Στο ίδιο μπολ προσθέτουμε τριμμένη(με το χέρι) τη φέτα,
τη μοτσαρέλα το ελαιόλαδο και λίγο αλάτι.

SV102606

Ανακατεύουμε το μείγμα και το μοιράζουμε στα
κομμάτια της ζύμης.

SV102609

Βρέχουμε 2 απέναντη γωνίες και πατάμε να ενωθούν.

SV102610

SV102611

SV102612

Αλείφουμε τα πιτάκια με λάδι.

SV102615

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 40-45 λεπτά.

SV102618
Η συνταγή είναι από σελίδα εταιρείας τροφίμων.

1 σχόλιο:

  1. Το πόσο νόστιμα και ελαφριά έγιναν δεν μπορώ να περιγράψω!!! Ευχαριστούμε για μια ακόμα υπέροχη συνταγή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή