Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Ρολάκια με μαϊντανό και ελιές


“Two beer or not two beer?”
                                  Shakesbeer


DSCN9737_thumb5
Υλικά
1 φύλλο σφολιάτα

για το μείγμα της γέμισης
1 κούπα μαϊντανό
2 κ.γ. ξύσμα από λεμόνι
3 σκελίδες σκόρδο
4 κ.σ. ελαιόλαδο

120 γρ. ελιές σε φετάκια

Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε τα υλικά για το μείγμα της γέμισης και τα βάζουμε
στο multi.

DSCN9604

Χτυπάμε να γίνουν πάστα.

DSCN9557

Ανοίγουμε μπροστά μας το φύλλο της σφολιάτας από τη μακριά
πλευρά.

DSCN9558

Απλώνουμε απ’άκρη σ’άκρη την πάστα.

DSCN9722

Βάζουμε τις ελιές.

DSCN9723

Τυλίγουμε σε ρολό από τη μακριά πλευρά.

DSCN9724

Κόβουμε ροδέλες στο πάχος του δείκτη μας και αραδιάζουμε
σε ταψί.

DSCN9725

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς μέχρι να
ροδίσουν,περίπου 30 λεπτά.

DSCN9745

Σερβίρουμε ζεστά και φρεσκοψημένα με παγωμένη μπίρα ή ούζο!

 DSCN9742

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου