“Two beer or
not two beer?”
Shakesbeer
Υλικά
1 φύλλο σφολιάτα
για το μείγμα της γέμισης
1 κούπα μαϊντανό
2 κ.γ. ξύσμα από λεμόνι
3 σκελίδες σκόρδο
4 κ.σ. ελαιόλαδο
120 γρ. ελιές σε φετάκια
Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε τα υλικά για το μείγμα της γέμισης και τα βάζουμε
στο multi.
Χτυπάμε να γίνουν πάστα.
Ανοίγουμε μπροστά μας το φύλλο της σφολιάτας από τη μακριά
πλευρά.
Απλώνουμε απ’άκρη σ’άκρη την πάστα.
Βάζουμε τις ελιές.
Τυλίγουμε σε ρολό από τη μακριά πλευρά.
Κόβουμε ροδέλες στο πάχος του δείκτη μας και αραδιάζουμε
σε ταψί.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς μέχρι να
ροδίσουν,περίπου 30 λεπτά.
Σερβίρουμε ζεστά και φρεσκοψημένα με παγωμένη μπίρα ή ούζο!
Shakesbeer
Υλικά
1 φύλλο σφολιάτα
για το μείγμα της γέμισης
1 κούπα μαϊντανό
2 κ.γ. ξύσμα από λεμόνι
3 σκελίδες σκόρδο
4 κ.σ. ελαιόλαδο
120 γρ. ελιές σε φετάκια
Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε τα υλικά για το μείγμα της γέμισης και τα βάζουμε
στο multi.
Χτυπάμε να γίνουν πάστα.
Ανοίγουμε μπροστά μας το φύλλο της σφολιάτας από τη μακριά
πλευρά.
Απλώνουμε απ’άκρη σ’άκρη την πάστα.
Βάζουμε τις ελιές.
Τυλίγουμε σε ρολό από τη μακριά πλευρά.
Κόβουμε ροδέλες στο πάχος του δείκτη μας και αραδιάζουμε
σε ταψί.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς μέχρι να
ροδίσουν,περίπου 30 λεπτά.
Σερβίρουμε ζεστά και φρεσκοψημένα με παγωμένη μπίρα ή ούζο!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου