Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Μακαρονάδα αλά Ελληνικά

Το λιτό και χάριν έχει!!!

DSC_0019

Υλικά
1 πακέτο μακαρόνια Νο6 βρασμένο κατά τα γνωστά
1/2 κούπας ελαιόλαδο
2-3 σκελίδες σκόρδο ολόκληρες
1 κούπα ελιές Καλαμών σε ροδέλες
φέτα πικάντικη τριμμένη με το χέρι
ρίγανη καλή

Εκτέλεση

Βράζουμε τα μακαρόνια,τα στραγγίζουμε και τα βάζουμε πάλι στην κατσαρόλα.

DSC_0011

Στο μεταξύ σε άλλη κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε σε
μέτρια φωτιά το σκόρδο μέχρι να πάρει χρώμα και να αρωματιστεί το λάδι.
Όταν είναι έτοιμο,το αφαιρούμε από την κατσαρόλα.

DSC_0006

Ρίχνουμε στο λάδι τις ελιές και συνεχίζουμε να σοτάρουμε σε μέτρια φωτιά για
3-4 λεπτά.

DSC_0007

Αδειάζουμε το περιεχόμενο της κατσαρόλας στα μακαρόνια και ανακατεύουμε.

DSC_0012

Τρίβουμε στην επιφάνεια τη φέτα και πασπαλίζουμε με καλή αρωματική ρίγανη.
Ανακατεύουμε απαλά να πάνε παντού.

DSC_0013

Σερβίρουμε αμέσως!

DSC_0030

2 σχόλια:

  1. Απλή......ΝΑΙ!!!
    Λιτή.....ΝΑΙ!!!
    Ομως εξαιρετική;.....ΝΑΙΙΙΙΙΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απόλυτα nopoula.
      Είναι απ τις αγαπημένες μου!

      Διαγραφή