Τελικά πώς γίνεται πάντα τα πιο απλά πράγματα να είναι
τα καλύτερα…
Υλικά
1/2 κούπας ηλιέλαιο
4 αβγά
1 κούπα γάλα
2 και 3/4 κούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 baking powder (20 γρ.)
1/2 με 3/4 κ.γ. αλάτι (ανάλογα το τυρί μας)
3 κούπες φέτα τριμμένη με το χέρι μας όσο μπορούμε πιο λεπτή
1 1/2 κούπας λιαστή ντομάτα κομμένη σε κομματάκια (περίπου 250-300 γρ.)
1 κ.σ καλή ρίγανη
σουσάμι για το πασπάλισμα
λίγο λάδι για την επιφάνεια της πίτας(χρησιμοποιήστε το λάδι από τις ντομάτες)
Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε και βάζουμε όλα μαζί τα υλικά σε μπολ.
Ανακατεύουμε να ενωθούν και αδειάζουμε σε βουτυρωμένο ταψάκι με
διαστάσεις 35x26 εκ.
Πασπαλίζουμε την επιφάνεια της πίτας με μπόλικο σουσάμι και λαδώνουμε
ελαφρά!
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς C σε προθερμασμένο φούρνο με αντιστάσεις
πάνω κάτω,για περίπου 30-35 λεπτά.
Εξαιρετική ζεστή και κρύα!!!
τα καλύτερα…
Υλικά
1/2 κούπας ηλιέλαιο
4 αβγά
1 κούπα γάλα
2 και 3/4 κούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 baking powder (20 γρ.)
1/2 με 3/4 κ.γ. αλάτι (ανάλογα το τυρί μας)
3 κούπες φέτα τριμμένη με το χέρι μας όσο μπορούμε πιο λεπτή
1 1/2 κούπας λιαστή ντομάτα κομμένη σε κομματάκια (περίπου 250-300 γρ.)
1 κ.σ καλή ρίγανη
σουσάμι για το πασπάλισμα
λίγο λάδι για την επιφάνεια της πίτας(χρησιμοποιήστε το λάδι από τις ντομάτες)
Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε και βάζουμε όλα μαζί τα υλικά σε μπολ.
Ανακατεύουμε να ενωθούν και αδειάζουμε σε βουτυρωμένο ταψάκι με
διαστάσεις 35x26 εκ.
Πασπαλίζουμε την επιφάνεια της πίτας με μπόλικο σουσάμι και λαδώνουμε
ελαφρά!
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς C σε προθερμασμένο φούρνο με αντιστάσεις
πάνω κάτω,για περίπου 30-35 λεπτά.
Εξαιρετική ζεστή και κρύα!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου