Έτσι απλά……
Υλικά
1/3 κούπας λάδι ή μαργαρίνη
2 σκελίδες σκόρδο στην πρέσα
1/2 κούπας λευκό κρασί
500 γρ. φρέσκα μανιτάρια
1 1/2 κούπας κρέμα γάλακτος
αλάτι,πιπέρι
τριμμένο κασέρι ή γραβιέρα ή κεφαλοτύρι ή κεφαλογραβιέρα όσο μας αρέσει
350γρ. ζυμαρικά της επιλογής μας
Εκτέλεση
Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε τα σκόρδα μέχρι να βγάλουν το άρωμά τους.
Προσθέτουμε τα μανιτάρια κομμένα σε φέτες και σοτάρουμε μέχρι να μαραθούν και
να εξατμιστούν τα υγρά τους.
Ρίχνουμε το κρασί και αφήνουμε μέχρι να εξατμιστεί το οινόπνευμα.
Σκεπάζουμε και σιγοβράζουμε μέχρι να σωθούν όλα τα υγρά.
Ρίχνουμε την κρέμα,αλάτι,πιπέρι και το τριμμένο τυρί.Σκεπάζουμε και αφήνουμε μέχρι
να αρχίσει να βράζει η κρέμα.
Αποσύρουμε από τη φωτιά.Ετοιμάζουμε τα ζυμαρικά μας ως συνήθως.
Μοιράζουμε σε πιάτα,περιχύνουμε με τη ζεστή σάλτσα μανιταριών και σερβίρουμε αμέσως!!!
Υλικά
1/3 κούπας λάδι ή μαργαρίνη
2 σκελίδες σκόρδο στην πρέσα
1/2 κούπας λευκό κρασί
500 γρ. φρέσκα μανιτάρια
1 1/2 κούπας κρέμα γάλακτος
αλάτι,πιπέρι
τριμμένο κασέρι ή γραβιέρα ή κεφαλοτύρι ή κεφαλογραβιέρα όσο μας αρέσει
350γρ. ζυμαρικά της επιλογής μας
Εκτέλεση
Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε τα σκόρδα μέχρι να βγάλουν το άρωμά τους.
Προσθέτουμε τα μανιτάρια κομμένα σε φέτες και σοτάρουμε μέχρι να μαραθούν και
να εξατμιστούν τα υγρά τους.
Ρίχνουμε το κρασί και αφήνουμε μέχρι να εξατμιστεί το οινόπνευμα.
Σκεπάζουμε και σιγοβράζουμε μέχρι να σωθούν όλα τα υγρά.
Ρίχνουμε την κρέμα,αλάτι,πιπέρι και το τριμμένο τυρί.Σκεπάζουμε και αφήνουμε μέχρι
να αρχίσει να βράζει η κρέμα.
Αποσύρουμε από τη φωτιά.Ετοιμάζουμε τα ζυμαρικά μας ως συνήθως.
Μοιράζουμε σε πιάτα,περιχύνουμε με τη ζεστή σάλτσα μανιταριών και σερβίρουμε αμέσως!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου