Δεν
υπάρχει!!!
Υλικά
2 πιπεριές φλωρίνης από βάζο ή ψημένες και καθαρισμένες
2 σκελίδες σκόρδο
2-3 κ.σ. φέτα
λίγη φρέσκια ρίγανη
2 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.γ. ξύδι βαλσάμικο
αλάτι,πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζουμε όλα μαζί τα υλικά στο μούλτι και τα αλέθουμε καλά
να γίνουν πάστα.
Βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο να κρυώσει καλά και σερβίρουμε
είτε σαν σαλάτα είτε σαν ντιπ με φρυγανισμένο ψωμί ή κρακεράκια.
Πηγή:Closet Cooking
Υλικά
2 πιπεριές φλωρίνης από βάζο ή ψημένες και καθαρισμένες
2 σκελίδες σκόρδο
2-3 κ.σ. φέτα
λίγη φρέσκια ρίγανη
2 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.γ. ξύδι βαλσάμικο
αλάτι,πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζουμε όλα μαζί τα υλικά στο μούλτι και τα αλέθουμε καλά
να γίνουν πάστα.
Βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο να κρυώσει καλά και σερβίρουμε
είτε σαν σαλάτα είτε σαν ντιπ με φρυγανισμένο ψωμί ή κρακεράκια.
Πηγή:Closet Cooking
Το πιο νοστιμο ντιπ που εχω φτιαξει!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΣε ολους αρεσε!!!
Γεια στα χερια σου Αλεξανδρα!!