Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ
Α!!!
Υλικά
1 κεσεδάκι γιαούρτι 2%(200 γρ.)
1/2 κούπα γάλα
2/3 κούπα αραβοσιτέλαιο
3 αβγά
1 κ.γ. ρίγανη
1/2 κ.γ. αλάτι
1 κούπα ελιές
1 baking powder (20 γρ.)
2 1/3 κούπας αλεύρι
Εκτέλεση
Βάζουμε σε μπολ τα αβγά και τα χτυπάμε λίγο με το σύρμα.
Προσθέτουμε το γιαούρτι και το λάδι.
Στη συνέχεια ρίχνουμε στο μπολ γάλα,αλάτι και ρίγανη.
Προσθέτουμε τις ελιές,το baking και το αλεύρι.Ανακατεύουμε τα υλικά καλά να ενωθούν.
Μοιράζουμε το μείγμα σε 12 φορμάκια για muffins.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175 βαθμούς C με αντιστάσεις πάνω κάτω,
για περίπου 30-35 λεπτά.
Βγάζουμε από το φούρνο.Αφήνουμε να σταθούν και να κρυώσουν.
Απολαμβάνουμε!!!
Υλικά
1 κεσεδάκι γιαούρτι 2%(200 γρ.)
1/2 κούπα γάλα
2/3 κούπα αραβοσιτέλαιο
3 αβγά
1 κ.γ. ρίγανη
1/2 κ.γ. αλάτι
1 κούπα ελιές
1 baking powder (20 γρ.)
2 1/3 κούπας αλεύρι
Εκτέλεση
Βάζουμε σε μπολ τα αβγά και τα χτυπάμε λίγο με το σύρμα.
Προσθέτουμε το γιαούρτι και το λάδι.
Στη συνέχεια ρίχνουμε στο μπολ γάλα,αλάτι και ρίγανη.
Προσθέτουμε τις ελιές,το baking και το αλεύρι.Ανακατεύουμε τα υλικά καλά να ενωθούν.
Μοιράζουμε το μείγμα σε 12 φορμάκια για muffins.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175 βαθμούς C με αντιστάσεις πάνω κάτω,
για περίπου 30-35 λεπτά.
Βγάζουμε από το φούρνο.Αφήνουμε να σταθούν και να κρυώσουν.
Απολαμβάνουμε!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου