Spice up your life!
Υλικά
1 πακέτο τορτελίνια
15 γρ. πελτέ ντομάτας
για τη σάλτσα
200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
30 ml. ελαιόλαδο
10 γρ. καπνιστή πάπρικα(θα βρείτε σε καλά μπαχαράδικα ή καταστήματα με ξηρούς καρπούς)
αλάτι,πιπέρι
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε καλά τα υλικά της σάλτσα σε μπολ.
σε κατσαρόλα με άφθονο νερό, 1-2 κ.σ. ελαιόλαδο και τον πελτέ.
Στραγγίζουμε και ενώνουμε με τη σάλτσα.
Σερβίρουμε αμέσως πασπαλίζοντας με κεφαλοτύρι τριμμένο!
ΣΗΜ:Έχει σημασία η πάπρικα που θα χρησιμοποιήσουμε να είναι
ΚΑΠΝΙΣΤΗ και όχι απλή!!
Συνταγή από το “Μαγειρεύοντας οικονομικά”.
η αγαπημενη μου μακαροναδα!!! αντι για τορτελινια χρησιμοποιώ και κριθαράκι ή κοφτό μακαρόνι! σουπερ!
ΑπάντησηΔιαγραφήενα βραβειο σας περιμενει ελατε να το παραλαβετε
ΑπάντησηΔιαγραφήΠαναγιώτα μου,ευχαριστώ πολύ αλλά ποια είναι η σελίδα σου?
ΔιαγραφήΑν τσιγαρίσω την πάπρικα σε αντικολλητικό τηγάνι (χωρίς ελαιόλαδο), θα πλησιάσει κάπως την καπνιστή πάπρικα;
ΑπάντησηΔιαγραφήΕυχαριστώ!
Σύλβια
Σύλβια μου νομίζω ότι το αποτέλεσμα δεν θα είναι το ίδιο!!!
ΔιαγραφήΚοριτσια καλημερα τα εφτιαξα χθες αλλα δεν ηταν καθολου ωραια.Η παπαρικα παροτι σου αφηνε καπνιστη γευση δεν διαλυθηκε μεσα στο γιαουρτι με αποτελεσμα να την καταλαβαινεις μεσα στο στομα σαν σκονη.Επισης σου αφηνε μια επιγευση εντονης λαδιλας.Δεν ξερω αν εκανα εγω κατι λαθος ή αν δεν ηταν στις γευσεις μας αλλα τις πεταξα και στενοχωρηθηκα πολυ
ΑπάντησηΔιαγραφή