Φωτιά στα “κόκκινα”!!!

Υλικά
1 πακέτο τορτελίνια
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1-2 σκελίδες σκόρδο
1 κ.σ. πελτέ
1 κουτί ντοματάκι κον-κασέ
150 gr. μανιτάρια φρέσκα ή κονσέρβας σε φέτες
1 πράσινη πιπεριά σε ροδέλες
250 gr. κρέμα γάλακτος light
1 κούπα πεκορίνο ή άλλο τυρί
λίγο μπέικον ή καπνιστή γαλοπούλα
αλάτι,πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζουμε τα τορτελίνια κατά τα γνωστά.

Στο λάδι σοτάρουμε κρεμμύδι,σκόρδο,μανιτάρια,πιπεριά,μπέικον.

Ρίχνουμε ντοματάκι και πελτέ.

Σιγοβράζουμε για 20 λεπτά και ρίχνουμε την κρέμα.
Αφήνουμε να βράσουν άλλα 5 λεπτά.Ενώνουμε τα τορτελίνια
με τη σάλτσα

Αδειάζουμε σε πυρέξ και σκεπάζουμε με τα τυριά.

Ψήνουμε στους 200 βαθμούς C,σε προθερμασμένο φούρνο,με αντιστάσεις
πάνω-κάτω, μέχρι να ροδίσουν.

Σερβίρουμε αμέσως!


Υλικά
1 πακέτο τορτελίνια
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1-2 σκελίδες σκόρδο
1 κ.σ. πελτέ
1 κουτί ντοματάκι κον-κασέ
150 gr. μανιτάρια φρέσκα ή κονσέρβας σε φέτες
1 πράσινη πιπεριά σε ροδέλες
250 gr. κρέμα γάλακτος light
1 κούπα πεκορίνο ή άλλο τυρί
λίγο μπέικον ή καπνιστή γαλοπούλα
αλάτι,πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζουμε τα τορτελίνια κατά τα γνωστά.

Στο λάδι σοτάρουμε κρεμμύδι,σκόρδο,μανιτάρια,πιπεριά,μπέικον.

Ρίχνουμε ντοματάκι και πελτέ.

Σιγοβράζουμε για 20 λεπτά και ρίχνουμε την κρέμα.

Αφήνουμε να βράσουν άλλα 5 λεπτά.Ενώνουμε τα τορτελίνια
με τη σάλτσα

Αδειάζουμε σε πυρέξ και σκεπάζουμε με τα τυριά.

Ψήνουμε στους 200 βαθμούς C,σε προθερμασμένο φούρνο,με αντιστάσεις
πάνω-κάτω, μέχρι να ροδίσουν.

Σερβίρουμε αμέσως!

To ftiaxa x8es! Apla nostimotato..to fagame san kiriws..Xortastiko k i saltsa geystikotati. Den eixa tortelinia k etsi evala ravioles (kipriakes) k anti mpeikon evala kapnisti galopula pou ixa sto spiti. Tin epomeni fora 8 dokimasw me mpeikon kai 8 frontisw na exw tortelinia!! Siguri epilogi k gia sinodeytiko se trapezi an 8es na entipwsiaseis..:)
ΑπάντησηΔιαγραφή