Όλα ένα!!!
Υλικά
1 μέτρια πατάτα βρασμένη (ζουληγμένη με το πιρούνι)
1 κολοκυθάκι μέτριο τριμμένο όχι στυμμένο
2-3 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
1 πιπεριά Φλωρίνης κομμένη σε καρεδάκια
1 μικρή πιπεριά πράσινη κομμένη σε καρεδάκια
φέτα τριμμένη με το χέρι όση θέλουμε
1 σφηνάκι γάλα
2 αβγά
αλάτι,πιπέρι
δυόσμο φρέσκο ή ξερό
αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (περίπου 1 κούπα ή και λίγο παραπάνω)
λάδι για το τηγάνι
Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε όλα τα υλικά και τα βάζουμε σε μπολ.
Το αλεύρι το προσθέτουμε τελευταίο και λίγο λίγο μέχρι το μείγμα μας να γίνει πηχτός χυλός.
Παίρνουμε κουταλιές από το μείγμα και βάζουμε σε τηγάνι με λάδι,που έχουμε προηγουμένως
ζεστάνει καλά σε μέτρια φωτιά.
Τηγανίζουμε να πάρουν χρώμα και από τις 2 μεριές.
Βγάζουμε σε πιατέλα στρωμένη με χαρτί κουζίνας να απορροφηθεί το περίσσιο λάδι.
Σερβίρουμε.
Ζεστοί και κρύοι είναι πεντανόστιμοι!!!
Υλικά
1 μέτρια πατάτα βρασμένη (ζουληγμένη με το πιρούνι)
1 κολοκυθάκι μέτριο τριμμένο όχι στυμμένο
2-3 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
1 πιπεριά Φλωρίνης κομμένη σε καρεδάκια
1 μικρή πιπεριά πράσινη κομμένη σε καρεδάκια
φέτα τριμμένη με το χέρι όση θέλουμε
1 σφηνάκι γάλα
2 αβγά
αλάτι,πιπέρι
δυόσμο φρέσκο ή ξερό
αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (περίπου 1 κούπα ή και λίγο παραπάνω)
λάδι για το τηγάνι
Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε όλα τα υλικά και τα βάζουμε σε μπολ.
Το αλεύρι το προσθέτουμε τελευταίο και λίγο λίγο μέχρι το μείγμα μας να γίνει πηχτός χυλός.
Παίρνουμε κουταλιές από το μείγμα και βάζουμε σε τηγάνι με λάδι,που έχουμε προηγουμένως
ζεστάνει καλά σε μέτρια φωτιά.
Τηγανίζουμε να πάρουν χρώμα και από τις 2 μεριές.
Βγάζουμε σε πιατέλα στρωμένη με χαρτί κουζίνας να απορροφηθεί το περίσσιο λάδι.
Σερβίρουμε.
Ζεστοί και κρύοι είναι πεντανόστιμοι!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου