΄Ενα γλάσο απαραίτητο για πολλές κατασκευές!!!
Υλικά
1 ασπράδι
1 κουταλάκι του γλυκού κρεμόριο(το βρίσκετε στο ράφι των μπαχαρικών στα σούπερ μάρκετ)
άχνη ζάχαρη κοσκινισμένη
1 βανίλια
Εκτέλεση
Χτυπάμε το ασπράδι με το κρεμόριο στη δυνατή ταχύτητα του μίξερ για 2-3 λεπτά.
Θέλουμε να φουσκώσει το μείγμα μας και όχι να πήξει.
Σταματάμε το μίξερ και ρίχνουμε την κσκινισμένη άχνη μέχρι να πετύχουμε
την πυκνότητα που θέλουμε για το γλάσο μας και τη βανίλια.
Όσο πιο σφιχτό το θέλουμε,τόσο περισσότερη άχνη πρέπει να προσθέσουμε.
Για να φτιάξουμε το royal ice πρέπει να προσέξουμε να είναι η ζάχαρη που
θα χρησιμοποιήσουμε οπωσδήποτε κοσκινισμένη!!!!
Μπορούμε να διπλασιάσουμε και να τριπλασιάσουμε τη δόση,ανάλογα
πάντα με την επιφάνεια που θέλουμε να καλύψουμε.
Προσθέτοντας χρώματα ζαχαροπλαστικής μπορούμε να χρωματίσουμε
το γλάσο,ανάλογα με το πού θέλουμε να το χρησιμοποιήσουμε.
Φυλάξτε το σκεπασμένο,γιατί στεγνώνει.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου