Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Αβγόφετες

Αγαπημένες των παιδικών μας χρόνων,
παραμένουν πάντα επίκαιρες!!


SV107884

Υλικά
μπαγιάτικο ψωμί κομμένο σε φέτες
αβγά ανάλογα με το ψωμί που έχουμε
ελάχιστο νερό
αλάτι
ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε το ψωμί μας.

SV107857

Χτυπάμε τα αβγά που θα χρησιμοποιήσουμε με 2-3 κουταλιές
νερό και το ανάλογο αλατάκι.

SV107859


Βουτάμε τις φέτες του ψωμιού στο αβγό και από τις δύο μεριές
και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν.

SV107862

SV107864

Όταν είναι έτοιμες τις βγάζουμε από το τηγάνι και τις
βάζουμε σε πιάτο με χαρτί κουζίνας για να τραβήξει το παραπανήσιο λάδι.

SV107875


Μπορούμε να τις συνδιάσουμε με ό,τι μας αρέσει.
Δικός μου αγαπημένος συνδιασμός το γιαούρτι!!!

SV107883

1 σχόλιο:

  1. Μας αρέσουν πολύ!
    Συνηθίζω να τις κάνω για πρωινό τα Σαββατοκύριακα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή