Αγαπημένες των παιδικών μας χρόνων,
παραμένουν πάντα επίκαιρες!!
Υλικά
μπαγιάτικο ψωμί κομμένο σε φέτες
αβγά ανάλογα με το ψωμί που έχουμε
ελάχιστο νερό
αλάτι
ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε το ψωμί μας.
Χτυπάμε τα αβγά που θα χρησιμοποιήσουμε με 2-3 κουταλιές
νερό και το ανάλογο αλατάκι.
Βουτάμε τις φέτες του ψωμιού στο αβγό και από τις δύο μεριές
και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν.
Όταν είναι έτοιμες τις βγάζουμε από το τηγάνι και τις
βάζουμε σε πιάτο με χαρτί κουζίνας για να τραβήξει το παραπανήσιο λάδι.
Μπορούμε να τις συνδιάσουμε με ό,τι μας αρέσει.
Δικός μου αγαπημένος συνδιασμός το γιαούρτι!!!
παραμένουν πάντα επίκαιρες!!
Υλικά
μπαγιάτικο ψωμί κομμένο σε φέτες
αβγά ανάλογα με το ψωμί που έχουμε
ελάχιστο νερό
αλάτι
ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε το ψωμί μας.
Χτυπάμε τα αβγά που θα χρησιμοποιήσουμε με 2-3 κουταλιές
νερό και το ανάλογο αλατάκι.
Βουτάμε τις φέτες του ψωμιού στο αβγό και από τις δύο μεριές
και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν.
Όταν είναι έτοιμες τις βγάζουμε από το τηγάνι και τις
βάζουμε σε πιάτο με χαρτί κουζίνας για να τραβήξει το παραπανήσιο λάδι.
Μπορούμε να τις συνδιάσουμε με ό,τι μας αρέσει.
Δικός μου αγαπημένος συνδιασμός το γιαούρτι!!!
Μας αρέσουν πολύ!
ΑπάντησηΔιαγραφήΣυνηθίζω να τις κάνω για πρωινό τα Σαββατοκύριακα!