Μακαρονοστιμιές!!!
Υλικά
300 γρ. ζυμαρικά (πέννες ή μακαρόνια χοντρά π.χ. Νο 2 ή άλλα)
1 στήθος κοτόπουλο
1 καρότο
4 σκελίδες σκόρδο
μαϊντανό
100 γρ. μπέικον
1 κρεμμύδι
1 κον-κασέ(ψιλοκομμένο ντοματάκι)
αλάτι,πιπέρι,ρίγανη
200 γρ. κίτρινα τυριά τριμμένα
Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε τα ζυμαρικά μας.
Αλέθουμε το κοτόπουλο με το σκόρδο,το μαϊντανό και το καρότο.
![DSC_0001 DSC_0001](//lh4.ggpht.com/-sF1yR-DW3n8/T1y9oMjD1II/AAAAAAAATwU/ltKkX2KPlfI/DSC_0001_thumb3.jpg?imgmax=800)
Σοτάρουμε ελαφρά σε τηγάνι το μπέικον.
![DSC_0002 DSC_0002](//lh3.ggpht.com/-VBjZ8ueTAlk/T1y9qctxgII/AAAAAAAATwk/Gyv2NYAOnvw/DSC_0002_thumb3.jpg?imgmax=800)
Προσθέτουμε το κρεμμύδι και τσιγαρίζουμε μέχρι να μαλακώσει.
![DSC_0003 DSC_0003](//lh5.ggpht.com/-_SdTdP971ek/T1y9sTi7CMI/AAAAAAAATw0/lCuu9hQTf90/DSC_0003_thumb3.jpg?imgmax=800)
Ρίχνουμε την ντομάτα.
![DSC_0004 DSC_0004](//lh6.ggpht.com/-CGs9l0JPrCY/T1y9u0LmdYI/AAAAAAAATxE/hFBJQ6_JuWo/DSC_0004_thumb3.jpg?imgmax=800)
Αφήνουμε λίγο τη σάλτσα να μαγειρευτεί και προσθέτουμε τα αλεσμένα υλικά.
![DSC_0006 DSC_0006](//lh5.ggpht.com/-cZEAtAmQuRk/T1y9xjKSa1I/AAAAAAAATxU/yDoHogg7XUw/DSC_0006_thumb3.jpg?imgmax=800)
Ανακατεύουμε μέχρι το κρέας να αλλάξει χρώμα και να γίνει άσπρο.Προσθέτουμε
αλάτι,πιπέρι,ρίγανη.
Ανακατεύουμε τη σάλτσα με τα ζυμαρικά
![DSC_0008 DSC_0008](//lh6.ggpht.com/-NfPqhbuLm0Y/T1y9zuqTRLI/AAAAAAAATxk/CL9F6VYOFdw/DSC_0008_thumb3.jpg?imgmax=800)
και αδειάζουμε σε βουτυρωμένο ταψάκι.
![DSC_0009 DSC_0009](//lh6.ggpht.com/-76VGxU3SGvw/T1y92LJ9oyI/AAAAAAAATx0/TRvJipN7syw/DSC_0009_thumb3.jpg?imgmax=800)
Πασπαλίζουμε με τα τυριά και βάζουμε για λίγο στο φούρνο ίσα ίσα να λιώσουν.
Σερβίρουμε!
![DSC_0028 DSC_0028](//lh4.ggpht.com/-rt-pLmxyTOY/T1y94j_lr-I/AAAAAAAATyE/1GjJ7twxZIE/DSC_0028_thumb4.jpg?imgmax=800)
![DSC_0025 DSC_0025](http://lh5.ggpht.com/-GaLhKn73w8k/T1y9mA08EUI/AAAAAAAATwE/JW54tn6v1B8/DSC_0025_thumb2.jpg?imgmax=800)
Υλικά
300 γρ. ζυμαρικά (πέννες ή μακαρόνια χοντρά π.χ. Νο 2 ή άλλα)
1 στήθος κοτόπουλο
1 καρότο
4 σκελίδες σκόρδο
μαϊντανό
100 γρ. μπέικον
1 κρεμμύδι
1 κον-κασέ(ψιλοκομμένο ντοματάκι)
αλάτι,πιπέρι,ρίγανη
200 γρ. κίτρινα τυριά τριμμένα
Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε τα ζυμαρικά μας.
Αλέθουμε το κοτόπουλο με το σκόρδο,το μαϊντανό και το καρότο.
![DSC_0001 DSC_0001](http://lh4.ggpht.com/-sF1yR-DW3n8/T1y9oMjD1II/AAAAAAAATwU/ltKkX2KPlfI/DSC_0001_thumb3.jpg?imgmax=800)
Σοτάρουμε ελαφρά σε τηγάνι το μπέικον.
![DSC_0002 DSC_0002](http://lh3.ggpht.com/-VBjZ8ueTAlk/T1y9qctxgII/AAAAAAAATwk/Gyv2NYAOnvw/DSC_0002_thumb3.jpg?imgmax=800)
Προσθέτουμε το κρεμμύδι και τσιγαρίζουμε μέχρι να μαλακώσει.
![DSC_0003 DSC_0003](http://lh5.ggpht.com/-_SdTdP971ek/T1y9sTi7CMI/AAAAAAAATw0/lCuu9hQTf90/DSC_0003_thumb3.jpg?imgmax=800)
Ρίχνουμε την ντομάτα.
![DSC_0004 DSC_0004](http://lh6.ggpht.com/-CGs9l0JPrCY/T1y9u0LmdYI/AAAAAAAATxE/hFBJQ6_JuWo/DSC_0004_thumb3.jpg?imgmax=800)
Αφήνουμε λίγο τη σάλτσα να μαγειρευτεί και προσθέτουμε τα αλεσμένα υλικά.
![DSC_0006 DSC_0006](http://lh5.ggpht.com/-cZEAtAmQuRk/T1y9xjKSa1I/AAAAAAAATxU/yDoHogg7XUw/DSC_0006_thumb3.jpg?imgmax=800)
Ανακατεύουμε μέχρι το κρέας να αλλάξει χρώμα και να γίνει άσπρο.Προσθέτουμε
αλάτι,πιπέρι,ρίγανη.
Ανακατεύουμε τη σάλτσα με τα ζυμαρικά
![DSC_0008 DSC_0008](http://lh6.ggpht.com/-NfPqhbuLm0Y/T1y9zuqTRLI/AAAAAAAATxk/CL9F6VYOFdw/DSC_0008_thumb3.jpg?imgmax=800)
και αδειάζουμε σε βουτυρωμένο ταψάκι.
![DSC_0009 DSC_0009](http://lh6.ggpht.com/-76VGxU3SGvw/T1y92LJ9oyI/AAAAAAAATx0/TRvJipN7syw/DSC_0009_thumb3.jpg?imgmax=800)
Πασπαλίζουμε με τα τυριά και βάζουμε για λίγο στο φούρνο ίσα ίσα να λιώσουν.
Σερβίρουμε!
![DSC_0028 DSC_0028](http://lh4.ggpht.com/-rt-pLmxyTOY/T1y94j_lr-I/AAAAAAAATyE/1GjJ7twxZIE/DSC_0028_thumb4.jpg?imgmax=800)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου