Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου 2012

Σαγανάκι με παστουρμά και σουτζούκι

Τσιπουροκατάσταση…

DSC_0048

Υλικά
3 φέτες παστουρμά
μερικές φέτες σουτζούκι ΜΙΡΑΝ (υπάρχει στα Carrefour)
2 αβγά
κίτρινα τυριά τριμμένα (gouda,edam)

κόκκινη γλυκιά πάπρικα για το πασπάλισμα

Εκτέλεση
Βάζουμε σε ατομικό pyrex τον παστουρμά να καλύψει τον πάτο.

DSC_0002

Καλύπτουμε με μερικές φέτες σουτζούκι.

DSC_0004

Σπάμε από πάνω τα αβγά (όπως  όταν τα κάνουμε “μάτια”στο τηγάνι).

DSC_0005

Καλύπτουμε με τα τυριά.

DSC_0006

Βάζουμε στο φούρνο σε χαμηλή-μέτρια θερμοκρασία ή στα μικροκύματα
για 8 περίπου λεπτά στη δεύτερη σκάλα.
Σκοπός μας είναι να λιώσουν τα τυριά(όχι να καούν) και να γίνουν τ ’αβγά σφιχτά!

DSC_0035

ΣΗΜ:Ελέγχουμε το σαγανάκι”σκάβοντας” με μια οδοντογλυφίδα.
Αν δούμε ότι έχει ζουμί το αβγό,θέλει κι άλλο ψήσιμο.
Αφού ψηθεί πασπαλίζουμε με κόκκινη γλυκιά πάπρικα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...