Τσιπουροκατάσταση…
Υλικά
3 φέτες παστουρμά
μερικές φέτες σουτζούκι ΜΙΡΑΝ (υπάρχει στα Carrefour)
2 αβγά
κίτρινα τυριά τριμμένα (gouda,edam)
κόκκινη γλυκιά πάπρικα για το πασπάλισμα
Εκτέλεση
Βάζουμε σε ατομικό pyrex τον παστουρμά να καλύψει τον πάτο.
Καλύπτουμε με μερικές φέτες σουτζούκι.
Σπάμε από πάνω τα αβγά (όπως όταν τα κάνουμε “μάτια”στο τηγάνι).
Καλύπτουμε με τα τυριά.
Βάζουμε στο φούρνο σε χαμηλή-μέτρια θερμοκρασία ή στα μικροκύματα
για 8 περίπου λεπτά στη δεύτερη σκάλα.
Σκοπός μας είναι να λιώσουν τα τυριά(όχι να καούν) και να γίνουν τ ’αβγά σφιχτά!
ΣΗΜ:Ελέγχουμε το σαγανάκι”σκάβοντας” με μια οδοντογλυφίδα.
Αν δούμε ότι έχει ζουμί το αβγό,θέλει κι άλλο ψήσιμο.
Αφού ψηθεί πασπαλίζουμε με κόκκινη γλυκιά πάπρικα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου