Τρίτη, 11 Ιουνίου 2013

Μύδια σαγανάκι με κόκκινη σάλτσα

Εις υγείαν!!!

DSC_0090


Υλικά
1 σακουλάκια μύδια καθαρισμένα,πλυμένα και στραγγισμένα πολύ καλά
1 κούπα φρέσκια ντομάτα τριμμένη
1 κ.γ. πελτέ
λίγη ζάχαρη
1/4 κούπας ελαιόλαδο
πιπεριά πράσινη σε ροδέλες
καυτερή πιπεριά σε ροδέλες(προαιρετικά και κατά βούληση)
1-2 σκελίδες σκόρδο σε φετάκια
αλάτι,πιπέρι
1 κ.γ. αλεύρι(πολύ κοφτό)
μαϊντανό ψιλοκομμένο
 
φέτα τριμμένη με το χέρι για το σερβίρισμα

Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε το λάδι σε τηγάνι και προσθέτουμε την ντομάτα,τον πελτέ,
τις πιπεριές,το σκόρδο,αλάτι και πιπέρι.
Αφήνουμε να βράσουν για λίγο και να μισοπήξουν.

DSC_0073

Προσθέτουμε στη σάλτσα τα μύδια,το αλεύρι και το μαϊντανό και
μαγειρεύουμε για περίπου πέντε λεπτά.

DSC_0074

DSC_0078

Σερβίρουμε αμέσως τρίβοντας στην επιφάνεια τη φέτα.

DSC_0098

3 σχόλια:

  1. Μπορώ να το κρατήσω στο ψυγείο για την επόμενη μέρα; ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...