Θεϊκή απόλαυση!!!
Υλικά
1 μεγάλο κολοκύθι τριμμένο στη χοντρή πλευρά του τρίφτη πολύ καλά στυμμένο
150 γρ.τριμμένο τυρί φέτα
λίγο άνιθο ψιλοκομμένο
1 ξερό κρεμμύδι τριμμένο και στυμμένο πολύ καλά
1 αβγό
3 κουταλιές της σούπας φρυγανιά
3-4 κουταλιές της σούπας αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
αλάτι,πιπέρι
λάδι για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά( εκτός από το λάδι).
Προσέχουμε το αλάτι!
Πλάθουμε κεφτεδάκια και τηγανίζουμε σε μπόλικο καυτό λάδι.
Όταν ψηθούν τα βγάζουμε σε πιατέλα στρωμένη με χαρτί κουζίνας
για να τραβήξει το παραπάνω λάδι.
Σερβίρουμε.
Αλεξάνδρα μου τι να πω. Απλά πεντανόστιμοι. Τους έφτιαξα και δεν έμεινε ούτε ένας για δείγμα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΣυνέχισε έτσι με τόσο ωραίες συνταγές.
Σε ευχαριστούμε.
Φιλικά.
Μαρίνα
Θα ήθελα αν ρωτήσω αν μπορώ να κάνω τους κολοκυθοκεφτέδες και πριν τους τηγανίσω να τους βάλω στην κατάψυξη για επόμενη φορά?
ΑπάντησηΔιαγραφήΈχω πολλά κολοκύθια και είναι κρίμα να τα πετάξω...
Ευχαριστώ
Ιωάννα μου καλημέρα.
ΔιαγραφήΝομίζω ότι δεν είναι καλή ιδέα!
Δυστυχώς!!
Αν θες τη γνώμη μου για να αξιοποιήσεις όσο περισσότερα κολοκυθάκια μπορείς,βάλ'τα σε νόστιμα κέικς
(εχω συνταγές στη σελίδα μου αν κοιτάξεις)ψήστα και ρίξτα στην κατάψυξη για σίγουρα πράγματα!
Αυτά από μένα,
καλή συνέχεια,
Α.
τελειοι ο γιος μου τους τσακισε και ο αντρς μου που δεν τρελαινετε για κολοκυθια μου ειπε και μπραβο.Δεν υπαρχεις
ΑπάντησηΔιαγραφήΕλενα
Ελενα πολύ χαίρομαι με όσα μου γράφεις.
ΔιαγραφήΕυχαριστώ πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Φιλάκια,
Α.
Εγιναν απιστευτα γευστικοι φουσκωτοι και αφρατοι,οπως παντα οι συνταγες σου ειναι εγγυημενες γιαττο και δεν φοβαμαι να τις δοκιμασω!
ΑπάντησηΔιαγραφήΟταν λες μεγάλο κολοκύθι τι εννοείς ;αν βάλω μικρά κολοκυθάκια πόσα να βάλω ;πες μου σε γραμμάρια αν σου ειναι εύκολο γιατι το μεγάλο δεν μπορώ να το προσδιορίσω !!ευχαριστω!!
ΑπάντησηΔιαγραφή