Print Friendly and PDF

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Ριγανάτα

Απλά πράγματα!!!

DSC_0028

Υλικά
1 κιλό πατάτες
1/2 κούπας ελαιόλαδο
1 κ.σ. πελτέ
1 κ.γ. πάπρικα(αν έχετε καπνιστή ακόμη καλύτερα)
2-3 σκελίδες σκόρδο σε φέτες
ρίγανη
αλάτι,πιπέρι
2 κούπες νερό ζεστό


Εκτέλεση
Βάζουμε σε κατσαρόλα το λάδι να ζεσταθεί.
Ρίχνουμε και σοτάρουμε τις πατάτες πολύ καλά,μέχρι να πάρουν ελαφρώς
χρωματάκι.

DSC_0001

Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και μαγειρεύουμε μέχρι να
μαλακώσουν καλά οι πατατούλες και να μελώσει ελαφρά η σάλτσα μας.

DSC_0003

Σερβίρουμε!!!

 DSC_0019

5 σχόλια:

  1. Τα απλά είναι και τα πιο νοστιμα!!!
    Μου άρεσε πάρα πολύ το πιάτο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιαχνί ή πατάτες "σοφιγάδες" τις έλεγε τις πατάτες έτσι μαγειρεμένες η γιαγιά μου. Πολλά χρόνια πισω με πήγες ... Αλεξάνδρα :-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τέλειες πατατουλες εύγε!!!!
    Δοκίμασα στο τελείωμα τριμμένη φετουλα,όνειρο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...