Απλά πράγματα!!!
Υλικά
1 κιλό πατάτες
1/2 κούπας ελαιόλαδο
1 κ.σ. πελτέ
1 κ.γ. πάπρικα(αν έχετε καπνιστή ακόμη καλύτερα)
2-3 σκελίδες σκόρδο σε φέτες
ρίγανη
αλάτι,πιπέρι
2 κούπες νερό ζεστό
Εκτέλεση
Βάζουμε σε κατσαρόλα το λάδι να ζεσταθεί.
Ρίχνουμε και σοτάρουμε τις πατάτες πολύ καλά,μέχρι να πάρουν ελαφρώς
χρωματάκι.
Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και μαγειρεύουμε μέχρι να
μαλακώσουν καλά οι πατατούλες και να μελώσει ελαφρά η σάλτσα μας.
Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013
Ριγανάτα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Τα απλά είναι και τα πιο νοστιμα!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜου άρεσε πάρα πολύ το πιάτο σου.
Γιαχνί ή πατάτες "σοφιγάδες" τις έλεγε τις πατάτες έτσι μαγειρεμένες η γιαγιά μου. Πολλά χρόνια πισω με πήγες ... Αλεξάνδρα :-))
ΑπάντησηΔιαγραφήΌτι πρέπει για βραδάκι με κρασάκι!
ΑπάντησηΔιαγραφήAπλό και αγαπημένο!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΤέλειες πατατουλες εύγε!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΔοκίμασα στο τελείωμα τριμμένη φετουλα,όνειρο....