Φτιάξτε το και με τσιπούρα ή φιλέτο γλώσσας.Εξαιρετικό!!!
Υλικά
3 φιλέτα πέρκας ή γλώσσας κομμένα σε μερίδες
4-5 μεγάλες πατάτες καθαρισμένες και κομμένες σε κομμάτια
1/3 κούπας λευκό κρασί
1/2 με 3/4 κούπας ελαιόλαδο
χυμό από 2-3 λεμόνια(ανάλογα τα λεμόνια και το γούστο μας)
αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά,απλωτά, μέσα σε ταψί.
Ψήνουμε το φαγητό σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς
C, με αντιστάσεις πάνω κάτω,για περίπου 1 ώρα ή ώσπου να ψηθούν
οι πατάτες καλά.
Συνταγή από τη φίλη μου Έλσα.
Και πολύ νόστιμο και εύκολο! Μπράβο!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλή Κυριακή!
Καλά τώρα εχω μπερδευτεί. Αναζητώντας μια συνταγή βρέθηκα εδώ με τις τόσο ωραίες φωτό που θαύμαζα πριν καιρό στο "συνταγές από σπίτι". Ή εγώ τα έχω λάθος στο μυαλό μου, ή εσείς μετακομίσατε,μαζί με την παλιά καλή ποιότητα ύλης και φωτογραφιών του "συνταγές από σπίτι" που τελευταία δεν με κάλυπτε.
ΑπάντησηΔιαγραφήΌπως και να 'χει χαίρομαι που σας (ξανά)βρήκα.
Καλησπέρα και καλωσόρισες.
ΔιαγραφήΝαι,εδώ και 8 μήνες τώρα εχω μεταφέρει τη δουλειά μου στην καινούργια μου σελίδα που μόλις ανακάλυψες.
Καλή πλοήγηση και καλά Μα...γυρέματα!!!
Αλεξάνδρα
Ωραία! Εδώ θα μείνω. :-)
ΔιαγραφήΤο ψαρι αν ψηθει τοση ωρα δεν θα διαλυθει? Μηπως χρειαζεται και αλουμινοχαρτο στο ταψι? ευχαριστω
ΑπάντησηΔιαγραφήΜαρια
Μαρία μου στη φωτογραφία βλέπεις ακριβώς πως βγαίνει το φαγητό!
ΔιαγραφήΑν ωστόσο θέλεις να σκεπάσεις το ταψάκι σου,κάνε όπως νομίζεις...
Να εχεις μια όμορφη μέρα,
Α.