Θα γίνουν οι καλύτεροι σας φίλοι!
Υλικά
για περίπου 15 μπισκότα
1 κ.σ κακάο
125 γρ. αλεύρι
115 γρ βούτυρο μαλακό
55 γρ. ζάχαρη άχνη κοσκινισμένη
για το στόλισμα
100 γρ. σοκολάτα
Εκτέλεση
Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη να αφρατέψουν.
Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το κακάο μέσα στο μπολ και χτυπάμε για
λίγο ακόμη με το μίξερ.
Βάζουμε το μίγμα σε κορνέ και βγάζουμε μπισκότα στο σχέδιο που
θέλουμε σε αντικολλητικό ταψί.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς C, σε προθερμασμένο φούρνο,με αντιστάσεις
πάνω κάτω για περίπου 15 λεπτά .
Βγάζουμε τα μπισκότα πάνω σε σχάρα να σταθούν και να κρυώσουν εντελώς.
Λιώνουμε σε μπεν μαρί τη σοκολάτα και στολίζουμε όπως μας αρέσει.
Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013
Βιεννέζικα μπισκοτάκια σοκολάτας
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
τι ωραια!!! και πολυ ευκολη συνταγη με λίγα υλικά! 2πλη δοση σιγουρα γτ 15 κομματια ειναι λιγα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΤα έφτιαξα σήμερα και είναι καταπληκτικά, γευστικότατα και πολύ εύκολα με υλικά που πάντα βρίσκονται στο σπίτι μας! Ευχαριστούμε για την υπέροχη συνταγή, Αλέξάνδρα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλησπέρα, Αλεξάνδρα!!! πολύ ωραία τα βιεννέζικα μπισκοτάκια, με το καφεδάκι το πρωί θα είναι ότι πρέπει...!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΟλα σου είναι υπέροχα!!!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΑλεξάνδρα μου συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!
Πραγματικα υπεροχη συνταγη.Τα εφτιαξα χθες και δεν εμεινε ψιχουλο.Και μια συμβουλη της τεμπελας .Επειδη βαριεμαι τα μπεν μαρι και τα συναφη τα βουτηξα σε μερεντα . ΤΕΛΕΙΑ.
ΑπάντησηΔιαγραφήγιατι απλωσαν τα δικα μου? τι λαθος εκανα?
ΑπάντησηΔιαγραφή