4 υλικά είναι αρκετά!!!
Υλικά
750 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3 κ.σ. μαγιονέζα
3 κ.σ. κέτσαπ
αλάτι,πιπέρι
Εκτέλεση
Σε μπολ ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά να ενωθούν καλά.
Φτιάχνουμε κεφτέδες στο μέγεθος μεγάλου καρυδιού και αραδιάζουμε
σε ταψί (δε χρειάζεται να το λαδώσουμε).
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς C για περίπου
30 λεπτά ή μέχρι να πάρουν πολύ λίγο χρώμα.
ΣΗΜ:Αν θέλουμε να είναι πιο ζουμερά τα κεφτεδάκια μας πριν τα βάλουμε
στο ταψί τα “κυλάμε” μέσα σε κέτσαπ.
Από το “Πας μαγειρεύοντας”.
Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012
Κεφτεδάκια φούρνου
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Κι εγώ την κάνω αυτή τη συνταγή!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚι εγώ την έχω δει απ τη Σοφία όμως τα κάνω για ''κάτι γρήγορο''.
Γενικά προτιμώ τα κεφτεδάκια σου ούζου;)
Κι' εγώ χρόνια τώρα κάνω τα κεφτεδάκια μου συχνά στον φούρνο. Είναι σχεδόν το ίδιο νόστιμα με τα τηγανιτά και σαφώς πιο ελαφριά στην γεύση, ενώ "σηκώνουν" εξαιρετικούς συνδυασμούς στα μυρωδικά και την όποια συνοδευτική σαλτσούλα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλούτσικα ήταν.Φοιτητική συνταγή,θα έλεγα.
ΑπάντησηΔιαγραφήMόνο 4 υλικά?
ΑπάντησηΔιαγραφήΠρέπει να τα δοκιμάσω.
Ωραία ιδέα να γίνουν στο φούρνο.
Φιλιά :))