Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2012

Δροσερό Μousse φράουλα

Απλό,δροσερό,ελαφρύ!!!

DSC_0014

Υλικά
1 φακελάκι άνθος αραβοσίτου ΓΙΩΤΗΣ με γεύση φράουλα
1 φάκελο φρουί ζελέ φράουλας
1 φάκελο σαντιγί Garni με γεύση βανίλιας

σιρόπι φράουλας για το σερβίρισμα

Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε το ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας(αν θέλουμε
προσθέτουμε επιπλέον ζάχαρη,γιατί το τελικό αποτέλεσμα είναι σχετικά άγλυκο!).
Αφήνουμε το ζελέ να σταθεί μέχρι να αρχίσει να πήζει.

DSC_0001

Βράζουμε και την κρέμα σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και
την αφήνουμε να σταθεί και να κρυώσει σκεπάζοντάς την με διάφανη
μεμβράνη που να ακουμπάει κατευθείαν στην επιφάνεια της.

DSC_0002

Φτιάχνουμε με το Garni,πάλι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας,
τη σαντιγί.Ενώνουμε τα 3 μείγματα ανακατεύοντας απαλά.

DSC_0080

Αδειάζουμε το μείγμα σε μπολ ή ποτήρια και το βάζουμε στο ψυγείο.

DSC_0081

Αφήσουμε να σταθεί για τουλάχιστον 4 ώρες.

DSC_0018

Σερβίρουμε περιχύνοντας με λίγο σιρόπι φράουλας.

DSC_0028

Συνταγή της ΓΙΩΤΗΣ.

1 σχόλιο:

  1. Ελαφρύ και άκρως αρωματικό γλυκό! Η παρουσίασή σου είναι εκπληκτική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...