Πεντανόστιμα!!!
Υλικά
πίτες για σουβλάκι
ελαιόλαδο
βότανα Προβηγκίας ή ανακατεμένα δεντρολίβανο,θυμάρι,ρίγανη,βασιλικός
αλάτι,πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε κάθε πίτα σε έξι τριγωνάκια.Τα απλώνουμε σε ταψί το ένα δίπλα στο άλλο.
Με ένα πινελάκι τα αλείφουμε ένα ένα με ελαιόλαδο.
Πασπαλίζουμε με τα αποξηραμένα βότανα.
Αλατίζουμε και αν θέλουμε πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς C,με αντιστάσεις
πάνω κάτω,για περίπου δέκα λεπτά και σερβίρουμε.
Εύκολο και γρήγορο σνακ, ιδανικό για κάθε ώρα και για κάθε ηλικία! Τι άλλο θέλουμε;;;
ΑπάντησηΔιαγραφήTo φτιάχνω με περισσεύματα κοινού ψωμιού.
ΑπάντησηΔιαγραφή