Εύκολο,πεντανόστιμο και light!!!
Υλικά
για 4-5 μερίδες
1 κιλό κοτόπουλο σε μερίδες χωρίς πέτσα (εδώ εγώ χρησιμοποίησα φτερούγες και δεν έβγαλα την πέτσα)
4 κ.σ. ελαιόλαδο
3 σκελίδες σκόρδο
1 κ.σ. κοφτή μουστάρδα
2 φύλλα δάφνη
2 λεμόνια
θυμάρι
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Αλατοπιπερώνουμε τα κομμάτια κοτόπουλου.
Τα αραδιάζουμε σε άδεια πλατιά κατσαρόλα που έχουμε πρώτα ζεστάνει καλά.
Σοτάρουμε για λίγη ώρα και στη συνέχεια ρίχνουμε το λάδι και το αφήνουμε
μέχρι να ροδίσει.
Ένα τέταρτο πριν ολοκληρωθεί το ψήσιμο του φαγητού ρίχνουμε και τα
υπόλοιπα υλικά.
Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να σιγοβράσει για μισή ώρα ακόμη,
μέχρι να μείνει με το λαδάκι του.
Καταπληκτικό!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦοβερά νόστιμο!!!
Μπράβο Σοφία μου για την συνταγή!!!
Αλεξάνδρα μου και σε σενα μπράβο που μας τα παρουσιάζεις!!