Κυριακή, 19 Αυγούστου 2012

Κοφτό ή πενάκι με σάλτσα φέτας

Pasta με  πλεονέκτημα απόλυτης ευκολίας και
ταχύτητας μα πάνω απ’ όλα μοναδικής νοστιμιάς!!!
 
DSC_0006

Υλικά
1 πακέτο μακαρονάκι κοφτό ή πενάκι
1/2 κούπας ελαιόλαδο
300 γρ. περίπου φέτα
3/4 κούπας ζουμί από αυτό που βράσαμε τα μακαρόνια


Εκτέλεση
Βράζουμε τα μακαρόνια μας σε μπόλικο αλατισμένο νερό και τα στραγγίζουμε.

DSC_0001

Βάζουμε σε κατσαρόλα το ελαιόλαδο και ρίχνουμε μέσα τη φέτα τριμμένη
με το χέρι.

DSC_0002

”Σοτάρουμε” μέχρι να βγάλει το άρωμα της και προσθέτουμε το
ζουμί από τα μακαρόνια.
Αφήνουμε τη σάλτσα να βράσει για λίγο.

DSC_0003


DSC_0005

Κατεβάζουμε από τη φωτιά,προσθέτουμε στην κατσαρόλα τα μακαρόνια,
ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε αμέσως.

DSC_0011 

1 σχόλιο:

  1. Το έχω κάνει αρκετά μεσημέρια μετά την δουλειά που ήθελα κάτι γρήγορο και νόστιμο!!!
    ΤΕΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...