Υλικά
2 χωριάτικα λουκάνικα κομμένα σε μεγάλα κομμάτια.
6 κ.σ. μηλόξιδο
2 κ.σ. πετιμέζι (υπάρχει στα Σ/Μ στα ράφια με τα βιολογικά προϊόντα)
Εκτέλεση
Βάζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι χωρίς λάδι τα λουκάνικα να σοταριστούν
καλά και να βγάλουν το λίπος τους.
Τα βγάζουμε από το τηγάνι,το καθαρίζουμε από το λίπος και τα ξαναβάζουμε
μέσα.
Περιχύνουμε με το ξίδι.
Προσθέτουμε τις 2 κ.σ. πετιμέζι.
Γυρίζουμε τα λουκάνικα μέσα στο τηγάνι να καραμελωθούν από όλες
τις μεριές.
Σερβίρουμε αμέσως!
Συνταγή του Β. Καλλίδη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου