Pasta με πλεονέκτημα απόλυτης ευκολίας και
ταχύτητας μα πάνω απ’ όλα μοναδικής νοστιμιάς!!!
Υλικά
1 πακέτο μακαρονάκι κοφτό ή πενάκι
1/2 κούπας ελαιόλαδο
300 γρ. περίπου φέτα
3/4 κούπας ζουμί από αυτό που βράσαμε τα μακαρόνια
Εκτέλεση
Βράζουμε τα μακαρόνια μας σε μπόλικο αλατισμένο νερό και τα στραγγίζουμε.
Βάζουμε σε κατσαρόλα το ελαιόλαδο και ρίχνουμε μέσα τη φέτα τριμμένη
με το χέρι.
”Σοτάρουμε” μέχρι να βγάλει το άρωμα της και προσθέτουμε το
ζουμί από τα μακαρόνια.Αφήνουμε τη σάλτσα να βράσει για λίγο.
Κατεβάζουμε από τη φωτιά,προσθέτουμε στην κατσαρόλα τα μακαρόνια,
ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε αμέσως.
Κυριακή 19 Αυγούστου 2012
Κοφτό ή πενάκι με σάλτσα φέτας
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Το έχω κάνει αρκετά μεσημέρια μετά την δουλειά που ήθελα κάτι γρήγορο και νόστιμο!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΤΕΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ!!!
ΕΥΚΟΛΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΝΟΣΤΙΜΟ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?
ΑπάντησηΔιαγραφή