Print Friendly and PDF

Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Κοφτό ή πενάκι με σάλτσα φέτας

Pasta με  πλεονέκτημα απόλυτης ευκολίας και
ταχύτητας μα πάνω απ’ όλα μοναδικής νοστιμιάς!!!
 
DSC_0006

Υλικά
1 πακέτο μακαρονάκι κοφτό ή πενάκι
1/2 κούπας ελαιόλαδο
300 γρ. περίπου φέτα
3/4 κούπας ζουμί από αυτό που βράσαμε τα μακαρόνια


Εκτέλεση
Βράζουμε τα μακαρόνια μας σε μπόλικο αλατισμένο νερό και τα στραγγίζουμε.

DSC_0001

Βάζουμε σε κατσαρόλα το ελαιόλαδο και ρίχνουμε μέσα τη φέτα τριμμένη
με το χέρι.

DSC_0002

”Σοτάρουμε” μέχρι να βγάλει το άρωμα της και προσθέτουμε το
ζουμί από τα μακαρόνια.
Αφήνουμε τη σάλτσα να βράσει για λίγο.

DSC_0003


DSC_0005

Κατεβάζουμε από τη φωτιά,προσθέτουμε στην κατσαρόλα τα μακαρόνια,
ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε αμέσως.

DSC_0011 

2 σχόλια:

  1. Το έχω κάνει αρκετά μεσημέρια μετά την δουλειά που ήθελα κάτι γρήγορο και νόστιμο!!!
    ΤΕΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥΚΟΛΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΝΟΣΤΙΜΟ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...