Print Friendly and PDF

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Μπιφτέκια με πατάτες στο φούρνο

Δε θέλει κόπο,θέλει τρόπο!!!

DSC_0056

Υλικά
πατάτες
μπιφτέκια
σπορέλαιο για το τηγάνι
ελαιόλαδο για το ταψί
νερό ζεστό(για το ταψί του φούρνου χρειαζόμαστε 1 κούπα,οπότε κανονίζουμε ανάλογα με το ταψί μας)
αλάτι,πιπέρι,ρίγανη

Εκτέλεση
Καθαρίζουμε,πλένουμε και κόβουμε τις πατάτες με τον τρόπο που
φαίνεται στη φωτογραφία παρακάτω.

DSC_0017

Ζεσταίνουμε μπόλικο σπορέλαιο σε κατσαρόλα και τις τηγανίζουμε
για λίγο,μέχρι να τελειώσουμε με όλες.

DSC_0019

Τις βάζουμε σε ταψάκι και ανάμεσα τους τοποθετούμε τα μπιφτέκια.
Αλατοπιπερώνουμε,ρίχνουμε ρίγανη,ζεστό νερό και ελαιόλαδο ανάλογα
με την ποσότητα του φαγητού.

DSC_0020

Μαγειρεύουμε σε προθερμασμένο στους 200 βαθμούς C,με αντιστάσεις
πάνω κάτω,για περίπου 50-60 λεπτά.
Σερβίρουμε αμέσως!!

DSC_0059

Συνταγή της φίλης μου Σοφίας.

6 σχόλια:

  1. καλή εβδομάδα! Τα μπιφτέκια είναι αγαπημένο φαγητό όλων και ειδικά τα συγκεκριμένα, έτσι όπως τα βλέπω στις φωτογραφίες, δεν θα άφηναν κανέναν ασυγκίνητο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν έχω κάνει ποτέ τις πατάτες φούρνου με αυτόν τον τρόπο, αλλά φαίνονται υπέροχες! Θα τις δοκιμάσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υλικά λέει : πατάτες, μπιφτέκια!!!! πες και πως γίνονται τα μπιφτέκια όμως (εκτός αν υα πήρες έτοιμα) ΧΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν πατήσεις επάνω στη λέξη μπιφτέκια θα δεις πως ακριβώς γίνονται τα σπιτικά μπιφτέκια!!!!!!!!!!!!!!



      Διαγραφή
  4. τέλειο φαγητό! και εύκολο! μπράβο για τη συνταγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πεντανόστιμο και εύκολο. Δοκιμάστέ το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...