Δε θέλει κόπο,θέλει τρόπο!!!
Υλικά
πατάτες
μπιφτέκια
σπορέλαιο για το τηγάνι
ελαιόλαδο για το ταψί
νερό ζεστό(για το ταψί του φούρνου χρειαζόμαστε 1 κούπα,οπότε κανονίζουμε ανάλογα με το ταψί μας)
αλάτι,πιπέρι,ρίγανη
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε,πλένουμε και κόβουμε τις πατάτες με τον τρόπο που
φαίνεται στη φωτογραφία παρακάτω.
Ζεσταίνουμε μπόλικο σπορέλαιο σε κατσαρόλα και τις τηγανίζουμε
για λίγο,μέχρι να τελειώσουμε με όλες.
Τις βάζουμε σε ταψάκι και ανάμεσα τους τοποθετούμε τα μπιφτέκια.
Αλατοπιπερώνουμε,ρίχνουμε ρίγανη,ζεστό νερό και ελαιόλαδο ανάλογα
με την ποσότητα του φαγητού.
Μαγειρεύουμε σε προθερμασμένο στους 200 βαθμούς C,με αντιστάσεις
πάνω κάτω,για περίπου 50-60 λεπτά.
Σερβίρουμε αμέσως!!
Συνταγή της φίλης μου Σοφίας.
καλή εβδομάδα! Τα μπιφτέκια είναι αγαπημένο φαγητό όλων και ειδικά τα συγκεκριμένα, έτσι όπως τα βλέπω στις φωτογραφίες, δεν θα άφηναν κανέναν ασυγκίνητο!
ΑπάντησηΔιαγραφήΔεν έχω κάνει ποτέ τις πατάτες φούρνου με αυτόν τον τρόπο, αλλά φαίνονται υπέροχες! Θα τις δοκιμάσω!
ΑπάντησηΔιαγραφήΥλικά λέει : πατάτες, μπιφτέκια!!!! πες και πως γίνονται τα μπιφτέκια όμως (εκτός αν υα πήρες έτοιμα) ΧΑ!
ΑπάντησηΔιαγραφήΑν πατήσεις επάνω στη λέξη μπιφτέκια θα δεις πως ακριβώς γίνονται τα σπιτικά μπιφτέκια!!!!!!!!!!!!!!
Διαγραφήτέλειο φαγητό! και εύκολο! μπράβο για τη συνταγή.
ΑπάντησηΔιαγραφήΠεντανόστιμο και εύκολο. Δοκιμάστέ το.
ΑπάντησηΔιαγραφή