It’s party time!!!
Υλικά
σφολιάτα
μπέικον σε φέτες
ζαμπόν σε φέτες
2 κ.σ. κέτσαπ
2 κ.σ. μουστάρδα
κεφαλοτύρι τριμμένο
κρόκο για το άλειμμα
Εκτέλεση
Ανοίγουμε μπροστά μας το φύλλο της σφολιάτας και το χωρίζουμε κάθετα
στα τρία από τη μακριά πλευρά.
Κόβουμε διαγώνια το κάθε κομμάτι στα 2.
Βάζουμε στη βάση των τριγώνων που σχηματίστηκαν ένα κομμάτι μπέικον
Ανακατεύουμε μουστάρδα με κέτσαπ και απλώνουμε από λίγο σε κάθε
κομμάτι.
Μοιράζουμε τις φέτες ζαμπόν στη μέση και βάζουμε το κάθε μισό πάνω
από το μπέικον.
Τυλίγουμε σε κρουασάν.
Αραδιάζουμε σε ταψί και βάζουμε για μία ώρα στο ψυγείο.
Στη συνέχεια βγάζουμε από το ψυγείο και αλείφουμε με αβγό.
Πασπαλίζουμε με κεφαλοτύρι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο
στους 200 βαθμούς C,με αντιστάσεις πάνω κάτω, για περίπου μισή ώρα
ή ώσπου να πάρουν όμορφο χρώμα.
Φαίνεται θεικό, ωραία ιδέα για μπουφέ και όχι μόνο!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλιά.
Τέλεια ιδέα για πάρτυ!!! φαίνοται φανταστικά!! καλό απόγευμα Αλεξάνδρα μου!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΩραιότατα!!! Και με πολλές - πολλές εφαρμογές θα έλεγα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΛέω να τα δοκιμάσω απόψε για να τα πάρει ο αντρούλης μου στην δουλειά του αύριο.
ΑπάντησηΔιαγραφήpara poli wraio tha t ftiaksw simera!!
ΑπάντησηΔιαγραφή