Κι όμως είναι ακόμα εδώ κι αυτό το καλοκαίρι…
Υλικά
1 κιλό φασολάκια
3/4 κούπας λάδι
1-2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 σκελίδα σκόρδο
μαϊντανό
3-4 ντομάτες μεγάλες στο μούλτι
1/2 κ.γ. ζάχαρη
1 κ.σ.πελτέ ντομάτας
αλάτι,πιπέρι
Εκτέλεση
Σοτάρουμε σε φαρδιά κατσαρόλα το κρεμμύδι με το σκόρδο και το λάδι.
Προσθέτουμε τις ντομάτες,τη ζάχαρη,το ντοματοπελτέ και αφήνουμε
να πάρουν μία βράση.
Ρίχνουμε στην κατσαρόλα τα καθαρισμένα φασολάκια και το μαϊντανό.
Ανακατεύουμε ελαφρά και μαγειρεύουμε το φαγητό σε χαμηλή φωτιά μέχρι
να μαλακώσουν τα φασολάκια και να μείνουν με τη σάλτσα τους.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου